מבזקים
בנימין נתניהו חושף: "עברתי טיפול מוצלח בגידול ממאיר בערמונית – אני בריא לחלוטין" תאונה מבצעית בלבנון: שני לוחמים נפצעו בינוני נתניהו חושף: סרטן הערמונית וטיפול מוצלח אירוע חריג באשדוד: ירי באוויר אחרי תאונת דרכים קרב בשמיים: כטב״ם הופל בלבנון – יירוט בצפון סוכן קטין חשף מכירת אלכוהול לקטינים ב-8 בתי עסק בחולון רוכב טרקטורון כבן 35 נפצע קשה בתאונת שטח סמוך לקריית גת היערכות משטרתית רחבה לקראת המשחק בין הפועל באר שבע לבית"ר ירושלים דרום תל אביב: שני אחים נעצרו בחשד לסחר בסמים – עשרות אלפי שקלים במזומן נתפסו יבנה משקיעה בדור הבא: מרכז חדש לגיל הרך יוקם בעיר רחובות: עבודות לילה והסדרי תנועה זמניים בעקבות הקמת המטרונית הכחולה בת ים: שני נפגעים קל בתאונת דרכים ברחוב הקוממיות שאלות ותשובות בנושא זוגיות ומשפחה זמני כניסת שבת וצאת שבת חיפושים נרחבים אחר צעירה מחולון; נראתה לאחרונה בבית החולים שיבא אירוע אלימות בבאר שבע הסתיים במותו של בן 19 תושב לוד נעצר בחשד שהחזיק בביתו אמצעי לחימה בלתי חוקיים וסמים מסטארטאפים ועד NVIDIA: שבוע המצוינות בראשון לציון בלי משפחה, בלי מלווים: קריאה להגיע ללוויה באשקלון פרץ לרכבים בתל אביב – ונתפס בתוך זמן קצר

המראה החדש של ציר מנחם בגין

לפני מספר שבועות פתחה עיריית רחובות במבצע רחב היקף בדרך בגין בעיר לניקיון יסודי של האזור כולו ולטיפוח צדי הדרך לאורך הציר עם סיום הניקיון, הונח במקום דשא סינתטי, וצדי הדרך הותאמו לצורכי תושבי העיר הצועדים והרצים לאורכה: הוצבו שלטי הכוונה לצועדים, מתקני כושר, ברזיות, פחים דקורטיביים, שילוט לשמירת הניקיון ועוד. ראש העיר, רחמים מלול: "השקענו את המשאבים המתאימים על מנת להפוך את השהות בו לנעימה ומטופחת יותר". עו"ד יניב מרקוביץ', סגן ראש העיר: "אני מזמין את התושבים להגיע ולצעוד לאורך הכביש כעת, עם סיום העבודות".

לפני מספר שבועות החל מבצע רחב היקף בדרך בגין בעיר, במהלכו התבצע ניקיון יסודי של האזור כולו, לרבות השטחים הפתוחים הסמוכים לו . לאחר סיום הניקיון, הותאמו צדי הדרך ואובזרו בהתאם על מנת לשרת היטב את תושבי העיר הצועדים והרצים במקום מדי יום: לאורך המדרכות הונח דשא סינתטי, הוצבו פחי אשפה חדשים ודקורטיביים , הוצב שילוט הכוונה לצועדים לאורך הכביש עם סימוני מרחק, הוצבו שלטים לשמירה על הניקיון, מתקני כושר TRX, ברזיות חדשות, המותאמות לאנשים עם מוגבלות פיזית ועוד.

במקום בוצעו עבודות גינון, ובקרוב מתוכננות גם עבודות פיתוח נוספות באיזור- בין רחוב יוספזון ופארק המדע, והכשרת שבילי אופניים. 

בחמישי האחרון, עם ביצוע העבודות האחרונות במקום, הגיעו למקום ראש העיר, רחמים מלול, וסגנו, מחזיק תיק חזות העיר, עו"ד יניב מרקוביץ' כדי להתרשם מ"מתיחת הפנים" שנערכה לאורך הציר.

ראש העיר, רחמים מלול: "ציר בגין הוא עורק תחבורה ראשי המשרת הן את תושבי העיר אשר הולכים וצועדים לאורכו והן את הנהגים שעוברים דרכו. השקענו את המשאבים המתאימים על מנת להפוך את השהות בו לנעימה ומטופחת יותר".

עו"ד יניב מרקוביץ', סגן ראש העיר: "בימים אלה אנו מסיימים את הפרויקט שמטרתו לשפר את השימוש והנראות במרחב הציבורי בציר מנחם בגין. טיפוח חזות העיר הוא מטרה מרכזית מבחינתנו, יחד עם שירות מתאים לעוברים במקום. אני מזמין את התושבים להגיע ולצעוד לאורך הכביש כעת, עם סיום העבודות".

דילוג לתוכן