מבזקים
אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי מכניסים קצב לחיים: המחזור החדש של ״קצב החיים״ נפתח בטרמולו נתניה נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים

גדרה מציגה: עולים על המסלול

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל, אירח בלשכתו ביום שלישי השבוע את מדריכי קבוצות הספורט והכושר במושבה.  גמליאל שיתף את המאמנים על ההיערכות לקראת קיומו של מרוץ גדרה השלישי בסימן 135 שנה למושבה, על חשיבות השתתפותם כחלק מקהילת גדרה והשותפות לקידום אורח חיים בריא וספורטיבי. ראש המועצה יואל גמליאל: "גדרה מובילה באיכות חיים ואני מזמין את כולם לחגוג יום הולדת למושבה על המסלול"

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל, אירח בלשכתו ביום שלישי השבוע את מדריכי קבוצות הספורט והכושר במושבה.  גמליאל שיתף את המאמנים על ההיערכות לקראת קיומו של מרוץ גדרה השלישי בסימן 135 שנה למושבה, על חשיבות השתתפותם כחלק מקהילת גדרה והשותפות לקידום אורח חיים בריא וספורטיבי. 

יואל גמליאל: "שמחתי לשמוע ממדריכי הספורט והמאמנים על הציפיה שלהם להשתתף במרוץ יחד עם חברי הקבוצות שלהם. גדרה מובילה באיכות חיים ואני מזמין את כולם לחגוג יום הולדת למושבה על המסלול".

מרוץ גדרה השלישי יתקיים ביום שישי , 20.12.19, ויכלול שלושה מסלולים תחרותיים – 10 ק"מ, 5 ק"מ, 2 ק"מ ומסלולים עממים למרחקים של 1.2 ק"מ ו 300 מטר. המקצים התחרותיים מדידים בצ'יפים אלקטרוניים, שיזהו את הגעתם של הרצים באופן מדויק. המסלולים התחרותיים 5 ק"מ ו 2 ק"מ והמקצים העממיים נגישים לבעלי צרכים מיוחדים. מסלול 10 ק"מ נגיש חלקית. לפרטים על המסלולים בנושא ההנגשה יש לפנות לממונה נגישות העירוני של המועצה- אמיר פישמן 052-2027356.

נקודת הכינוס וחלוקת ערכות תתקיים בגן בילו ברחוב הורביץ ושערי הזינוק והסיום ימוקמו ברחוב פוקס הצמוד לחניון מכבי. מנהלת מחלקת הספורט ציינה כי מדובר בחגיגת ספורט אמיתית והוא למעשה אירוע הדגל, שנועד להעביר את המסר שכל אחד יכול ומסוגל. 

אתי לפלר-שי (52), תושבת גדרה ואם לשלושה בנים, רצה כבר שלוש שנים בקבוצת ריצה. לקראת מירוץ גדרה השלישי, היא משתפת על חווית ההשתתפות בקבוצת ריצה. "הריצה לימדה שהכול אפשרי! אפילו לרוץ 42,2 ק"מ- מרתון שלם וליהנות מכל רגע, ליהנות מהאנשים שאתה פוגש בדרך, מהנופים,  שאתה רואה והכי חשוב מהיכולות שאתה מגלה על עצמך- בדיוק כמו בחיים שלנו", אמרה אתי. "במקום להתלבש ולצאת למסעדה או לקפה, אנחנו יוצאים לרוץ, בדרך כלל זה מלווה בהרבה שיחות ומוסיקה טובה ועל הדרך לומדים על  הנחישות, ההתמדה, הצבת מטרות ועמידה ביעדים".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גדרה

לחצו כאן
דילוג לתוכן