מבזקים
בעקבות האירוע החריג בגבעת שמואל: ראש העיר כינס דיון דחוף והורה לתגבר את האבטחה אירוע חריג בבית ספר בכפר סבא: כסאות הושלכו בכיתה; הלימודים יחלו מחר ב10:00 הערב בנס ציונה: אוקטובריא 2026 – תנועה ומודעות לגילוי מוקדם של סרטן השד כוכבי הרשת הגיעו לכיתה: רותם אשרוב ודביר תורג׳מן פגשו תלמידים ביבנה הקטטה בסביון: הצהרת תובע נגד החשוד בתקיפת שליח וולט – מאבטחו של ראש ארגון הפשע, יוסי מוסלי אשקלון נפרדת מסמ״ר רון יונתן רויטמן ז״ל: מאות ליוו אותו בדרכו האחרונה כתב אישום נגד אב מהדרום: תקף לפי הנטען את בתו בת החודש וגרם לה חבלות מסכנות חיים רחובות מוזילה את החניה לתושבים: 5 שקלים לשעה ו-20 שקלים ליום אשקלון: 52 גרם חומר החשוד כקנאביס, סכין ואלה נתפסו ברכב; שני תושבי העיר ותושב אופקים נעצרו דקירה באילת: חשוד שנמלט מהזירה נעצר בתוך זמן קצר רימון הלם הושלך בכביש באילת: ארבעה חשודים נעצרו, בהם קטין מינוי חדש בעיריית אור יהודה: תמי בנימיני [תושבת חולון] מונתה למנהלת אגף משאבי אנוש נמלט ממחסום באשדוד והתהפך: קטין מגדרה חשוד שנהג ללא רישיון מרכז שפירא: שלושה שוהים בלתי חוקיים נתפסו בפעילות משולבת של המשטרה ומג״ב באר יעקב: אישה נפגעה משאיפת עשן בשריפה בבניין מגורים אירוע חריג בגבעת שמואל: נשקו של מאבטח בית ספר נחטף בדרך ל – 9 שקלים לליטר? ההתייקרות שעלולה להכות בכיס הנהגים כבר בנובמבר המאבק על בית הכנסת ברחובות מחריף: הקרקע הוקצתה מחדש וחברות המועצה מאיימות בצעדים משפטיים תושב גבעתיים נעצר בחשד לתקיפת מאבטחיו של נפתלי בנט בתל אביב בהיריון ברחובות? ביום שישי מחכה לכן אירוע חינמי עם הצצה לחדרי הלידה

תושב קריית מלאכי תקף את בתו ואשתו: "אני ארצח אותך אם לא יהיה לי הכסף"

התפרצות אלימה בגלל 7,000 ש"ח: גבר בן 53 מואשם כי איים לשרוף את רעייתו ותקף את בתו במזלג ובמכות לאחר שניסתה להגן על אמה. התביעה הגישה כתב אישום לבית המשפט בקריית גת ומזהירה: "ייתכן ונעתור לעונש מאסר בפועל"

כתב אישום חמור הוגש לבית משפט השלום בקריית גת נגד תושב קריית מלאכי, יליד 1973, המואשם בעבירות אלימות ואיומים קשים בתוך התא המשפחתי. על פי פרטי האישום, האירוע המזעזע התרחש בסוף חודש נובמבר האחרון בביתם של הנאשם ורעייתו, כאשר הרקע להתפרצות האלימה היה סכסוך כספי על סך 7,000 ש"ח.

הדרמה החלה בשעות הצהריים, כאשר התפתח ויכוח בין הנאשם לאשתו בעקבות שיחה שקיימה עם רב, שבעקבותיה סירב הרב להעביר לנאשם את סכום הכסף המדובר. על פי הנטען, הנאשם איבד את עשתונותיו, החל לצעוק ולגדף, ואיים על רעייתו באמירות מצמררות: "אני אשרוף אותך, אני ארצח אותך אם לא יהיה לי 7,000 שקל בידיים".

כאשר ניסתה בתם של בני הזוג להתערב ולמנוע מהאב להתקרב לאמה, הפנה הנאשם את האלימות כלפיה. בכתב האישום נטען כי הוא תקף את בתו שלא כדין, השליך לעברה מזלג שגרם לה לחבלה בידה, משך בשערות ראשה והפיל אותה לרצפה. בעוד היא שרועה על הקרקע, הכה אותה הנאשם פעמיים בגבה. האירוע הסתיים רק לאחר שהבת הצליחה להדוף את אביה אל מחוץ לדירה.

אולם, מסכת האיומים לא פסקה גם מחוץ לכותלי הבית. כעבור מספר שעות שלח הנאשם הודעה לטלפון הנייד של בתו ובה איים להעלות באש את רכושה האישי, כשכתב: "אין בעיה… כל הדברים שלך נשרפים עכשיו".

כעת מייחסת המדינה לנאשם עבירות של תקיפה הגורמת חבלה של ממש ושתי עבירות איומים. ברשימת עדי התביעה מופיעות האישה והבת, שחוו את רגעי האימה, לצד חוקרי משטרת קריית מלאכי ולכיש. המאשימה ציינה באופן רשמי כי לאור חומרת המעשים, קיימת אפשרות ממשית שהתביעה תעתור להטלת עונש מאסר בפועל על הנאשם.


◼️ חדשות קריית מלאכי, באר טוביה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה

לחצו כאן
דילוג לתוכן