מבזקים
לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט סערה בירושלים: הפלג הירושלמי תוקף את המשטרה לאחר העברת 17 תלמידי ישיבות לכלא הצבאי 10 נפגעים בתאונה בין אוטובוס ורכב בבאר שבע לקראת מצעד הגאווה בתל אביב: עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ ייפרסו בשטח סגירת חשבון אכזרית: כתב אישום חמור נגד 4 קטינים שתקפו נער והשאירו אותו לדמם ברחוב הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים אשקלון: שלושה עובדים זכו באות “הטובים בשירות” – אחד מהם חילץ אנשים מבניין בוער באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה

דיווח ראשוני – סיכול באשקלון: רכב עם רימון רסס נעצר רגע לפני פגיעה

בלשי ימ"ר לכיש זיהו רכב חשוד כגנוב סמוך לעיר, ובחיפוש בתוכו גילו רימון רסס מוכן להפעלה; המעצר מגיע על רקע הנחיית מפקד המחוז הדרומי להפעיל את כל האמצעים המבצעיים בעקבות שורת אירועים פליליים באשקלון.

פעילות סמויה ונחושה של היחידה המרכזית (ימ"ר) במרחב לכיש הובילה היום לסיכול משמעותי של כוונת פגיעה פלילית. במהלך פעילות מבצעית מוגברת באזור אשקלון, זיהו השוטרים רכב חשוד כגנוב שנע סמוך לעיר. לאחר עצירתו, ערכו הבלשים חיפוש קפדני בתוך הרכב, במהלכו נחשף רימון רסס. נהג הרכב נעצר באופן מיידי והועבר לחקירה במשרדי היחידה, שם בודקים אם היה בדרכו לביצוע פיגוע פלילי או השלכת רימון נוספת.

המעצר והתפיסה מגיעים כמענה ישיר לשורת אירועי השלכת רימונים שאירעו בימים האחרונים באשקלון, שהעלו את רמת המתיחות בעיר. מפקד המחוז הדרומי, ניצב חיים בובליל, הנחה את יחידות המחוז להפעיל את כלל האמצעים המודיעיניים והחקירתיים כדי לקטוע את שרשרת האלימות הנובעת מסכסוכים בין עבריינים. הפעילות היום הוכיחה את ערנות הכוחות בשטח, המבצעים אכיפה מתמשכת נגד מחוללי פשיעה מרכזיים.

מפקד ימ"ר לכיש, סגן ניצב שחר לוי, הדגיש את מחויבות המשטרה להשבת השקט לתושבים: "אנחנו נמצאים בעיצומו של מבצע בעיר אשקלון. אנו מחויבים לביטחונם של תושבי העיר, ומחויבים עוד יותר לערער את ביטחונם של העבריינים. נבוא עם כולם חשבון עד הבאתם לחקירה והעמדתם לדין". דבריו משקפים את המדיניות ההתקפית של המחוז הדרומי נגד כנופיות פשע המשתמשות באמצעי לחימה באזורי מגורים.

במשטרה מציינים כי הפעילות באשקלון תימשך ותתוגבר ככל שיידרש, תוך שימוש ביחידות מיוחדות ובאמצעים טכנולוגיים מתקדמים. המטרה היא להרחיק את העבריינים המעורבים בסכסוכים אלו לתקופות ממושכות מאחורי סורג ובריח ולהבטיח שאזרחי העיר יוכלו לנהל את שגרת חייהם בביטחון.


◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן