גל תקיפות נגד נהגי האוטובוסים:
אמש נער תקף קשות נהג אוטובוס של חברה אקסטרה ברחוב הרצל בנתניה.
נהג האוטובוס שהותקף, הותקף קשות לפני חודש בדיוק באבנים שנזרקו עליו. כעת, נער עלה לאוטובוס ותקף אותו.
במקביל לכך, נהג הותקף קשה בעיר בית״ר ופונה במצב קשה לבית החולים. מעל ל-200 מהנהגים בעיר הודיעו כי לא יכנסו לעיר עם אוטובוסים עד שינוי דרסטי במצב.
התחבורה הציבורית הושבתה בעיר.
ארגון נהגי התחבורה הציבורית מבית ההסתדרות הלאומית המייצג את רוב הנהגים במדינה מסר בתגובה כי: ״הגיעו מים עד נפש. לא ניתן יד לכך שנהגים ממשיכים להיות שק חבטות של הציבור. אנו נמשיך להשבית לאלתר כל מקום בו יהיה אירוע תקיפה וזאת לפי המתווה אותו קידם ארגון נהגי התחבורה הציבורית בשיתוף משרד התחבורה. אסור שדם הנהגים יהיה הפקר״.
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








