מיליון וחצי שקלים לחינוך: המהפכה בבית הספר "הראל" בקריית מלאכי יוצאת לדרך

בשורה משמחת להורים ולתלמידים בקריית מלאכי: ראש העיר, אליהו ללו זוהר, הודיע על השגת תקציב משמעותי לשיפוץ נרחב של בית הספר "הראל". "ההשקעה במבנים היא המחויבות שלנו לחינוך איכותי לדור ההמשך"

מערכת החינוך בקריית מלאכי ממשיכה להתחדש: ראש העיר, אליהו ללו זוהר, בישר על צעד ראשון מתוך שניים בשדרוג מוסדות החינוך בעיר – שיפוץ יסודי ומקיף בבית הספר "הראל". המהלך יוצא לדרך לאחר מאמצים רבים להשגת התקציב הנדרש, העומד על מיליון וחצי שקלים.

התקציב שהושג יוקדש לחידוש המבנה הפיזי של בית הספר, במטרה להפוך אותו למקום מודרני, נעים ובטוח יותר עבור התלמידים והצוות החינוכי. בראשות העירייה מדגישים כי שדרוג התשתיות הוא תנאי הכרחי ליצירת סביבת למידה מכבדת המאפשרת הצלחה. "מתוך תחושת שליחות ובעמל רב, אני שמח לבשר על חידוש מבנה בית הספר," מסר ראש העיר, אליהו ללו זוהר. "זהו צעד משמעותי שיאפשר לנו לשפר את התשתיות ולתת לתלמידות ולתלמידים שלנו מקום נעים, בטוח ומכבד יותר".

השקעה זו בבית ספר "הראל" אינה מקרית, אלא חלק מתפיסה רחבה יותר של הנהגת העיר הרואה בחינוך את המפתח לעתיד היישוב. לדברי ראש העיר, ההשקעה הפיזית במבנים היא הביטוי המוחשי למחויבות העירייה לחינוך האיכותי שמקבלים הילדים.

"אנחנו ממשיכים לפעול כדי שלדור ההמשך שלנו יהיו את הכלים הכי טובים," הוסיף זוהר. השדרוג בבית הספר "הראל" הוא רק החלק הראשון בתכנית העבודה, כאשר בעירייה צפויים להכריז בקרוב על צעדים משמעותיים נוספים בשדרוג מוסדות חינוך נוספים ברחבי העיר.


◼️ חדשות קריית מלאכי, באר טוביה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ללו זוהר פייסבוק

דילוג לתוכן