אור יהודה מחזקת את הלוחמים: מעטפת קהילתית מתרחבת לנכי צה״ל ובני משפחותיהם

עיריית אור יהודה ממשיכה להעמיק את המעטפת הקהילתית עבור נכי צה״ל ובני משפחותיהם, עם שורה של פעילויות ייעודיות שנועדו לחזק חוסן אישי וקהילתי, להפיג מתחים ולעודד חיבור חברתי

עיריית אור יהודה ממשיכה להעמיק את המעטפת הקהילתית עבור נכי צה״ל ובני משפחותיהם, עם שורה של פעילויות ייעודיות שנועדו לחזק חוסן אישי וקהילתי, להפיג מתחים ולעודד חיבור חברתי – צורך שהפך חיוני במיוחד בתקופה הנוכחית.

בחודשים האחרונים נהנו חברי הקהילה ממגוון פעילויות איכותיות, בהן סדנאות בישול חווייתיות במטבח הישראלי והאיטלקי, שיעורי ריקוד תרפיה וסדנאות ייעודיות להתמודדות עם לחץ ושחיקה. הפעילויות הותאמו לצורכיהם המשתנים של המשתתפים ושמו דגש על חיבור בין גוף לנפש.

את הפעילות הענפה מוביל מוטי גיטלין, מנהל תחום נכי צה״ל במחלקת משאבי קהילה באגף שח״ק, הפועל לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים ולבניית מענה מותאם ומדויק לקהילה.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, הדגישה:
"המחויבות שלנו לנכי צה״ל ולבני משפחותיהם היא מעל לכל. אלו אנשים שנתנו את היקר מכל עבור המדינה, והחובה שלנו כעירייה היא להוות עבורם בית חם, תומך ומעצים. המהפכה הקהילתית שאנו מובילים מוכיחה שחוסן עירוני נבנה דרך החיבור שבין גוף לנפש ודרך יצירת קהילה חזקה ומגובשת שערבה זה לזה".

כחלק מהרחבת הפעילות, תחל בחודש פברואר סדרת הרצאות ייחודית בנושא עולם הדיגיטל והרשתות החברתיות. ההרצאות יתקיימו אחת לחודש, בימי שני, ויעניקו כלים מעשיים לשימוש בפייסבוק, גוגל, אינסטגרם ופלטפורמות נוספות – בעלות סמלית של 20 שקלים בלבד למפגש.

הרישום לפעילויות כבר בעיצומו, ובעיריית אור יהודה קוראים לנכי צה״ל ולבני משפחותיהם שטרם הצטרפו לקהילה לקחת חלק בעשייה, להתחבר וליהנות ממעטפת תומכת, מחזקת ומעצימה.


◼️ חדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

דילוג לתוכן