כפר סבא מנצחת: נבחרת הרובוטיקה העירונית פתחה את עונת FIRST בניצחון

Skeleton Army רשמה הישג מרשים בתחרות שהתארחה לראשונה בעיר

נבחרת הרובוטיקה העירונית של כפר סבא, Skeleton Army 23644, זכתה בניצחון מרשים בתחרות המוקדמות הראשונה של ליגת FIRST FTC – First Tech Challenge, שנערכה אתמול (רביעי 28/1) לראשונה באולם אריק איינשטיין בכפר סבא, יחד עם השותפים מקבוצת Robo10 מפקיעין.

הנבחרת, המורכבת מתלמידות ותלמידי תיכונים בעיר, הפגינה יכולות טכניות גבוהות, עבודת צוות מעוררת השראה וביצועים מצוינים לאורך יום תחרות מותח ומאתגר. מדובר בהישג משמעותי ראשון בדרך לשלבים הבאים של התחרות הארצית.

בעוד כחודש תתמודד הנבחרת בשלב מוקדמות נוסף שיתקיים בגבעת ברנר, ומשם – בתקווה – תעפיל לגמר הארצי שייערך בתחילת חודש מרץ בעיר חדרה. את הנבחרת מלווים מנטורים מעמותת חלו״מ, הפועלים לקידום מצוינות טכנולוגית וחינוכית בקרב בני ובנות נוער ומפעילים את לימודי הרובוטיקה בכפר סבא, בשיתוף אגף החינוך העירוני. זאת בהתאם להשקעה בחינוך הטכנולוגי ובלימודי מדעים, אותו מוביל ראש העיר כפר סבא.

ראש העיר רפי סער: "ההישג המרשים של נבחרת הרובוטיקה העירונית הוא הוכחה לעוצמה החינוכית והטכנולוגית של בני ובנות הנוער בכפר סבא. הם משלבים ידע, יצירתיות וערכים של עבודת צוות והתמדה – וזהו דור העתיד שלנו. העירייה תמשיך להשקיע בחינוך למצוינות ובקידום תחומי המדע והטכנולוגיה, מתוך אמונה שאלו המפתחות להצלחתם של ילדינו ולעתידה של העיר כולה".


◼️ חדשות כפר סבא בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עמותת חלו"מ

דילוג לתוכן