מבזקים
קטין בן 15 נעצר בבלומפילד בחשד שתקף קצין משטרה אשדוד, גן יבנה וקריית מלאכי: תרגיל חירום רחב מחר בדקו את המזווה: ריקול למוצר מזון שנמכר בישראל אשדוד: בן 17 נפצע בתאונה עם קורקינט חשמלי ראש עיריית ראש העין פנה לבן גביר: "להכיר בכל העיר כיישוב זכאי לרישיון נשק" יבנה הצדיעה לגיבורים: טקס מרגש לציון 81 שנה לניצחון על הנאצים אוהדים נעצרו לפני המשחק בבלומפילד – סכין וסמים נתפסו באוטובוס אשקלון מצדיעה למורים: עוגות, שלטים וברכות בכל בתי הספר בעיר בנימין: קטינים נתפסו “על חם” בעסקת סמים דרך טלגרם – כתב אישום הוגש החל ממחר: פיקוד העורף משנה את זמני ההתגוננות צפון בית שמש: הקואליציה מתרחבת – מהלך פוליטי שמחזק את גרינברג בעיר רמת גן ממשיכה במיגון: ממ״ד חדש הוצב במעונות התמרים ירושלים נפרדת ממנוע הפיתוח: מנכ"ל מוריה גלעד בר-אדון הודיע על פרישה אחרי מהפכת תשתיות חסרת תקדים כביש 60: נהג ללא רישיון הסיע 20 ילדים ברכב עם לוחית מזויפת – הרכב הושבת הפרקליטות דורשת להחמיר בעונשו של רונן ואזנה בפרשת ההתעללות בבני ברק בית הספר "שיבולים" במודיעין נבחר לפרויקט ארצי לחיזוק הזהות הישראלית אור יהודה חוגגת בענק: אלפי תושבים ביומיים של אירועי ל"ג בעומר "על כפיו יביא" חוזר הביתה: רמלה הנציחה את המשורר והפזמונאי יורם טהרלב ז״ל אור יהודה: משלחת בכירה הגיעה להתרשם ממהפכת הסייבר והחינוך בעיר נחנכה מרפאת שיניים קהילתית חדשה באופקים

אבי כראל חושף: המוסד הקולינרי "קאזה דו ברזיל" עובר למיקום חדש ומרהיב באילת

האגדה חוזרת: המסעדן והיזם אבי כראל הכריז על המעבר של מסעדת הבשרים המיתולוגית מחלוצי אילת למתחם ענק בחזית מלון Isla Brown 42°. "זה לא רק מקום חדש, זו הבטחה שהאגדה מתרחבת", כתב כראל בפוסט מרגש שבו הודה לצוות ששומר על הלהבה כבר 24 שנים.

אחרי כמעט רבע מאה של אירוח, בשר איכותי ולהבה שלא כבתה לרגע, מסעדת CASA DO BRASIL האייקונית עוברת לביתה החדש. היזם והמסעדן אבי כראל פרסם חשיפה מצולמת ראשונה מהשיפוצים שכבר החלו במקום החדש ושיתף כי המסעדה האהובה מתרחבת ועוברת אל מתחם קולינרי עצום בחזית מלון Isla Brown 42° על כביש 90.

במילים נרגשות תיאר כראל את הקשר העמוק שלו ושל העיר למסעדה: "קאזה דו ברזיל נולדה מאהבה פשוטה. לאירוח אמיתי, לבשר שנעשה בכבוד, לחוויה של אירוח ולשולחן שמחבר בין אנשים. עם השנים היא הפכה להרבה יותר ממסעדה. היא הפכה לזיכרון. לחלק מהסיפור של מאות אלפי אנשים. באילת, בישראל ובתפוצות. שחר, מתן, מאיר, סיימון, אהרונה, יובל, רומן ועוד רבים וטובים. הם לא רק שמות. הם הלב הפועם שמאחורי CASA DO BRASIL. אנשים של אש בעיניים וידיים חרוצות, עומדים שם יום ולילה, שומרי הלהבה. לא סתם אש. אש של טעמים שנולדים על הגריל ומטיילים בזיכרון. אש של אנשים שמאמינים, שמחזיקים זה את זה גם כשעייפים. ואש של חלום. חלום עקשן, חם, חי, שממשיך לבעור.

כבר יותר מעשרים וארבע שנים שהלהבה הזו דולקת. עוברת מיד ליד, מדור לדור, ניזונה מאהבה, מעבודה קשה, ומהאמונה שמקום הוא הרבה יותר מארבעה קירות. הוא סיפור, והוא משפחה. וזה הסיפור שלנו. סיפור של אש שלא כבתה, וגם לא תכבה. ויש רגעים כאלה בחיים,
שבהם חלום קיים מבקש להיוולד מחדש. לא מתוך נוסטלגיה, אלא מתוך תשוקה גדולה יותר, חזקה יותר, בשלה. ובימים אלו ממש, על אדמת אילת, במקום שבו המדבר נוגע בכחול, בחזית מלון Isla Brown 42°, על כביש 90 – קם לתחייה סיפור חדש ישן. סיפור של בשר ושל אנשים. של אהבה לאירוח. של תשוקה לחיים הטובים.
CASA DO BRASIL
קאזה דו ברזיל היא לא “עוד מסעדה”. זה מוסד קולינארי ותיק ומוערך, בועט ומשגשג, שעובר מקום ומתרחב בנשימה. כ־800 מ"ר של לב פתוח: גריל מהפנט, ברים שמטשטשים את השגרה, חללי ישיבה גבוהים, חיים, מלאי אנרגיה, מרפסות גן פתוחות לרוח של אילת, מוסיקה, עיצוב מהפנט ועוד הפתעות שיתגלו רק למי שיגיע. אז תתכוננו. תכינו את הלב. כי אילת עומדת לקבל משהו אחר, עמוק, אמיתי, בלתי נשכח.
זה לא רק מקום חדש. זו הבטחה. זו אמירה. זה הרגע שבו האגדה מתרחבת – והופכת לדבר הגדול הבא של אילת. קאזה דו ברזיל – הסיפור ממשיך. צפו בסרטון:

◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: יחצ / פרטי

דילוג לתוכן