פעילות נחושה של שוטרי תחנת אשקלון הובילה אמש למעצרם של שני חשודים בפריצה וגניבת רכב בעיר. האירוע החל לאחר שהתקבל דיווח מחברת "פוינטר" על רכב שנגנב באשקלון ונמצא בתנועה.
שוטרי התחנה פתחו בסריקות נרחבות ומהירות ברחבי העיר, עד שאיתרו את הרכב המדובר בחניה מקומית. בסמוך לרכב זיהו השוטרים שני חשודים – בגיר וקטין, תושבי רהט. בחיפוש שנערך ברכבם של החשודים נתפסו כלי פריצה מגוונים ששימשו אותם על פי החשד לביצוע הגניבה.
שני החשודים נעצרו והועברו לחקירה בתחנת אשקלון. בתום חקירתם הם נכלאו, והיום תבקש המשטרה מבית המשפט להאריך את מעצרם בהתאם לצורכי החקירה המתפתחת.
מפקד תחנת אשקלון, סנ"צ אלדד אליאשיב, מסר:
"תחנת אשקלון תמשיך לפעול בנחישות וללא סובלנות נגד עברייני רכוש הפוגעים בביטחון הציבור וברכושו. אנו נמשיך למצות את הדין עם העבריינים."
◼️ חדשות רהט והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








