בחודש הבא יתקיים הקונצרט השני בסדרת הקונצרטים פניני המוסיקה הקאמרית, בהפקת המחלקה למוסיקה רחובות של החברה העירונית רחובות, הסדרה שמקבצת את מיטב נגני המוסיקה הקלאסית מהארץ ומהעולם.

בקונצרט הראשון שהתקיים בשבוע שעבר, ניגנו "רביעיית כרמל" שאירחה את נגן קרן היער ראובן אלון. לצד היכולת המוזיקלית, ראובן הימם את הקהל עם מידע מעניין על התפתחות הקרן מימיה הראשונים ככלי תרועת הציד עד ימנו אנו בתור כלי תזמורתי.
בקונצרט הבא, ינגנו שלישיית אלכסנדר הכוללת את הכנר נתאי צרי, הפסנתרנית מיכל טל והצ'לנית אלה טובי. השלישייה נקראת ע"ש אלכסנדר טל ז"ל, אביה של מיכל טל, שהיה כנר ישראלי ידוע והיא זכתה כמעט מיד עם הקמתה להכרה הן על ידי קהל שוחרי המוסיקה הקלאסית והן על ידי העולם המקצועי המוסיקלי בישראל ,בשל הרזומה האישי העשיר של כל אחד מהם.
נגני ההרכב ידועים כמבצעים המופיעים רבות בארץ ובחול, מחנכי דורות של מוזיקאים, יזמים של פרויקטים מוזיקאליים בארץ ובעולם. נתאי צרי הוא מבכירי הכנרים הישראלים, מרבה להופיע ברסיטלים, בשיתופי פעולה קאמריים מגוונים וככנר ראשי. הצ'לנית אלה טובי שיתפה פעולה בקונצרטים רבים ובפסטיבלים עם נגנים מהשורה הראשונה בעולם. הפסנתרנית מיכל טל הופיעה לאורך השנים עם כל התזמורות בארץ וניגנה עם תזמורות רבות בעולם. זכתה בפרסים רבים, ביניהם פרסים ראשונים בתחרותיות בינלאומיות לפסנתר. בנוסף, ניגנה ברסיטלים ובקונצרטים קאמריים רבים בקרנגי הול, בניו יורק ובאירופה.
בהמשך הסדרה יופיעו אנסמבל סולני תל אביב ושלישיית זלצבורג. הקונצרט של שלישיית אלכסנדר יתקיים ביום רביעי 18.12.19, בשעה 20:30, בבימת הנוער, מחיר כרטיס: 90₪. לפרטים והזמנת כרטיסים פנו למחלקה למוסיקה
טל: 08-6683881/2.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









