מבזקים
פיצוצים נשמעו בשדרות ובעוטף: אוגדת עזה מבהירה – מדובר בפעילות כוחותינו ברצועה נעצר חשוד בהצתת מתקן השפכים שהושבת בנגב: בן 52 מאום בטין נחקר מחר בעוטף: 2,500 איש צפויים בעצרת הזיכרון לציון שלוש שנים ל־7 באוקטובר גאווה לבת ים: הנרי חן הוכתר לאלוף אירופה בוויקבורד אמו של רס״ן עידו שני ז״ל מרמת גן דורשת ועדת חקירה ממלכתית חולץ מחוסר הכרה לאחר תאונה עצמית בלוד – מצבו קשה חשד להצתה השבית את מכון הטיהור: 30 אלף מ״ק שפכים זורמים מדי יום לכיוון באר שבע אשדוד: בן 66 התמוטט בביתו – לאחר החייאה ליבו שב לפעום חשד לדקירה באשדוד: גבר נפצע באורח בינוני ברחוב כיכר סיגל אופקים זוכרת: ימים של טקסים, סיפורי גבורה, יצירה ומוזיקה לציון שלוש שנים ל-7 באוקטובר M16 עם משתיק קול ויותר מ – 21 ק״ג סמים: הפשיטות ברמלה ובלוד שני פצועים קל בתאונה בכביש 35 סמוך לברכיה צה״ל ושב״כ: צלף חמאס שחוסל בח׳אן יונס תכנן פיגועים נגד כוחות צה״ל רכב התהפך סמוך לצומת עין חצבה: ארבעה נפצעו קל זמני כניסת השבת והחג וצאת השבת | 2-3 באוקטובר 2026 גבר נהרג בהתרסקות מטוס קל; פצוע נוסף פונה במצב קשה מחר באשדוד: הקפות שניות ברובע ב׳ עם תהלוכה, מוזיקה והפתעות לילדים בחירות 2026: עמוס לוזון מודיע – ״הפעם לא אבחר בנתניהו״ אופירה אסייג פותחת ערוץ תרבות חדש בווטסאפ – וכבר מספקת כותרות מחזירים את עמי הביתה: משפחתו מבקשת מעם ישראל סיוע בקמפיין גיוס המונים, לאחר שנסעה לחיפושים אחריו בהר האולימפוס

מאסק בדרך לישראל? מצפה רמון רוצה להיות התחנה הבאה

פנייה לנתניהו לשלב סיור רשמי בביקורו הצפוי של מאסק – מכתש רמון, קמפוס חלל והשקעות של עשרות מיליונים

המועצה המקומית מצפה רמון פנתה לראש הממשלה בנימין נתניהו בבקשה לשלב בביקורו הצפוי של אילון מאסק בישראל סיור רשמי במצפה רמון, עיר החלל של מדינת ישראל.

בשנים האחרונות, בהתאם לחזון הממשלה ותוך השקעות של עשרות מיליוני שקלים מצד רשות החדשנות, משרד המדע ומשרד הכלכלה, הפכה מצפה רמון למוקד עולמי פורץ דרך בתחום ה New Space, המקום שבו ה Start Up Nation פוגשת את היעדים השאפתניים ביותר של האנושות.

במכתב שנשלח ללשכת ראש הממשלה על ידי אליה וינטר, ראש המועצה המקומית, מודגשים כמה מנועי כוח מרכזיים: מכתש רמון, המוכר על ידי NASA וסוכנויות חלל מובילות כאתר הדמיית המאדים הטוב בעולם; אקוסיסטם טכנולוגי פעיל של סטארטאפים וחברות חלל; גיוס של כ 6.75 מיליון דולר באמצעות JNF USA להקמת קמפוס ומעבדת חלל מתקדמת; הקמת מעבדה לרובוטים אוטונומיים למשימות ירח ומאדים בשיתוף NVIDIA; ופיתוח יקב מאדים, מעבדה לחקלאות מדייקת בחלל ובכדור הארץ.

במועצה המקומית מדגישים כי ביקור של אילון מאסק, אחד מסמלי מהפכת החלל החדשה, יעניק רוח גבית משמעותית לחיזוק ההתיישבות בנגב, לפיתוח מקומות עבודה בהייטק בפריפריה ולהעמקת מעמדה של ישראל כמעצמת חלל אזרחית.

ראש המועצה המקומית מצפה רמון, אליה וינטר, ציין כי אילון מאסק אינו רק איש עסקים, הוא חולם שמוציא חלומות אל הפועל, ובמצפה רמון הוא ימצא קהילה של יזמים וחוקרים החולקים איתו את אותו DNA של תעוזה ויצירתיות. לדבריו, חשיפת מאסק לעשייה המקומית צפויה לפתוח פתח לשיתופי פעולה אסטרטגיים חדשים ולקדם את תעשיית החלל הישראלית לשלב הבא.

המועצה מדגישה כי היא עומדת לרשות לשכת ראש הממשלה וצוותיו לצורך תיאום לוגיסטי וגיבוש תוכן הסיור, במטרה להפוך את מצפה רמון לאחד מיעדי המפתח בביקורו של אילון מאסק בישראל


◼️ חדשות מצפה רמון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מצפה רמון

לחצו כאן
דילוג לתוכן