במהלך היממה האחרונה, בפעילות משותפת נוספת של מרחב יהודה במחוז ש"י וחטיבת עציון בהכוונת פיקוד מרכז לשמירת הביטחון והסדר באזור יו"ש, ולסיכול ומעצרם של חשודים בעבירות הסתה נגד מדינת ישראל תוך קריאה בין היתר, לפגיעה בביטחון אזרחי המדינה, עידוד ותמיכה במעשה טרור ובמבצעיו, נעצרו 2 חשודים פלסטינים לחקירת המשטרה.
לאחר שהבשילה הפעילות המקדימה נגדם על ידי מודיעין פקמ"ז של צה"ל ונאספו ראיות למעשיהם, פעלו במהלך היממה האחרונה כאמור, לוחמי יחידת ׳חץ יהודה׳ בכפר הפלסטיני בית-אומר תוך הכוונה מודיעינית של מרחב יהודה. במהלך פעילות זו, נעצר חשוד, תושב המקום בן 26 והמזוהה עם ארגון הטרור חמאס, בעבירות הסתה כנגד מדינת ישראל ברשתות החברתיות.
נוטרה גם רשת ה׳טלגרם׳, שם על פי ממצאי מודיעין פקמ"ז של צה"ל, הסית ועודד הוצאת פיגועים כנגד אזרחים וכוחות הביטחון.
במהלך מעצרו, נתפסו על ידי לוחמי ׳חץ יהודה׳ מחשבים ניידים ונייח, וטלפונים ניידים של החשוד, כל אלו הועברו יחד עמו לחקירה בתחנת עציון במרחב יהודה.
בפעילות נוספת, אותה ערכו לוחמי היחידה בכפר הפלסטיני אל-חאדר, תוך הכוונה מודיעינית של מרחב יהודה ולאחר ניטור ואיסוף מקדים שנעשה ע"י מודיעין פקמ״ז של צה"ל, נעצר חשוד, פלסטיני תושב המקום בן 20 התומך בארגון הטרור חמאס, בעבירות הסתה נגד מדינת ישראל ברשתות החברתיות, תוך עידוד להוצאת פיגועים. במהלך חיפוש שערכו הלוחמים בביתו, נתפס מחשב נייד שהועבר יחד איתו לחקירה בתחנת עציון.
במהלך פעילותם ומעצרים אלו שבוצעו, דאגו לוחמי יחידת ׳חץ יהודה׳ להדביק שלטי אזהרה סביב ביתם של החשודים, שמטרת תוכנם התראה בקרב תושבי האזור-
כוחות הביטחון הישראליים, עוקבים אחר מה שמפורסם במרשתת. פרסום תכנים מסיתים או כתיבה והפצה של חומרים מסיתים, נחשבים לעבירת טרור ועלולים להוביל למעצר כפי שקרה בבית זה, ׳ראו הוזהרתם׳.







