מבזקים
לילה סוער: הפגנות בירושלים ובבית שמש הובילו לחסימות כבישים ולהשבתת הרכבת הקלה תאונת שרשרת בכביש 3: חמישה נפגעים, בהם ילד פונו לבתי החולים קפלן ברחובות ואסותא באשדוד טרגדיה בכביש 6: בן 17 נהרג בתאונה קטלנית בין משאית לשני כלי רכב, סמוך למחלף קריית גת הודעה חריגה מדובר צה"ל ירושלים: אלרגיה חריפה סיכנה את חייו של צעיר תאונת דרכים באשקלון: הולך רגל כבן 50 נפצע בינוני ברחוב ההסתדרות שריפת סוללת ליתיום במרפסת דירה באשדוד נמל אשדוד נערך לגיוס של מאות מיליוני שקלים בבורסה: "הכפלנו את שווי החברה בשלוש שנים" נער בן 15 נפצע בינוני מפגיעת רכב בעת שרכב על אופניים בנס ציונה שלל פעילויות: זה מה שמחכה לתושבי מודיעין בהמשך השבוע רוכב אופנוע בן 23 נפצע קשה בתאונה סמוך לקריית גת שלושה נפצעו בתאונה בין שני כלי רכב בבאר שבע מודיעין: עמדות טעינה מהירה חדשות לרכב חשמלי נפתחו בחניון מורשת בן 55 נפגע מחפץ כבד בפתח תקווה כפר סבא בדרך למהפכת תחבורה: קו המטרו M1 יוארך ויכלול שתי תחנות חדשות בעיר חשש כבד לחייה של בת 36 מכפר סבא חוף זיקים: תרגיל צה"ל יתקיים מחר ויכלול תנועת כוחות, ירי והדי פיצוצים 27 שנות מאסר נגזרו על שניים מהמורשעים ברצח אושר גזי ז"ל באילת לקראת צום תשעה באב: מד"א נערך בכוחות מתוגברים ומזהיר מפני סכנת התייבשות קריית אונו פותחת את הלילות לנוער: מתחמי בילוי חדשים יפעלו במהלך החופש הגדול

מבצע "כנפי הארי": מאות ישראלים נחתו הבוקר בנתב"ג בטיסות חילוץ מאירופה

שתי הטיסות הראשונות מאתונה ומרומא נחתו בישראל עם כ-340 נוסעים; שרת התחבורה מירי רגב קיבלה את פני השבים במגדל הפיקוח: "נמשיך לפעול עד שכל מי שמבקש לחזור, ישוב ארצה".

מבצע "כנפי הארי" להשבת ישראלים השוהים בחו"ל יצא הבוקר (חמישי) לדרך עם נחיתתן של שתי טיסות ראשונות בנמל התעופה בן גוריון. הטיסה הראשונה, של חברת אל על, המריאה מאתונה ונחתה עם 170 נוסעים, ובמקביל נחתה טיסה של חברת ישראייר שהגיעה מרומא עם 170 נוסעים נוספים. המבצע, אותו מובילה שרת התחבורה מירי רגב, נועד לתת מענה לישראלים המבקשים לשוב לישראל בצל המצב הביטחוני המורכב.

בהתאם להנחיית השרה, רשות שדות התעופה (רש"ת) נערכת להפעלת רכבת אווירית של טיסות נוספות במהלך היום, אשר צפויות לנחות בתדירות של אחת לשעה בתיאום מלא עם גורמי הביטחון. שרת התחבורה מירי רגב ומנכ"ל משרדה, משה בן זקן, קיבלו את פני הנוסעים בנמל התעופה. השרה רגב אף נכחה במגדל הפיקוח בזמן הנחיתות ובירכה באופן אישי את הטייסים שהביאו את האזרחים ארצה.

"זהו רגע מרגש שבו אנו רואים את אזרחי ישראל חוזרים הביתה", מסרה השרה רגב. "מבצע 'כנפי הארי' הוא הוכחה לערבות ההדדית שלנו וליכולת לפעול במהירות גם בימים מורכבים. נמשיך לפעול ללא הפסקה עד שכל מי שמבקש לחזור, ישוב לישראל". מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן, הוסיף כי המאמץ המשותף עם חברות התעופה הצליח להוציא לפועל טיסות חילוץ מיעדים מרכזיים באירופה בתוך זמן קצר, וכי טיסות נוספות יופעלו בימים הקרובים.


◼️ חדשות תיירות בארץ ובעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות תעופה וטיסות בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות משרד התחבורה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן