שוטרי מרחב אילת יגישו כתב אישום נגד תושב העיר, יליד 1986, בעקבות אירוע אלים שהתרחש בערב ה-3.3.26. האירוע החל בקריאה למוקד 100 על אדם המתפרע בבניין מגורים. כאשר הגיעו השוטרים למקום וביקשו מהחשוד להזדהות, הוא סירב לשתף פעולה והחל להשתולל.
במהלך העימות, החשוד דחף שוטרת ולחץ בחוזקה על אצבעות ידה במטרה למנוע ממנה לבצע את מעצרו. גם לאחר שהשתלטו עליו והכניסו אותו לניידת המשטרה, החשוד לא נרגע, המשיך להשתולל ובעט בדלת הניידת עד שגרם לה נזק.
חטיבת התביעות במרחב אילת מייחסת לחשוד שורה של עבירות, בהן:
-
תקיפת שוטר.
-
הפרעה לשוטר במילוי תפקידו.
-
שימוש בכוח למניעת מעצר.
-
התנהגות פרועה במקום ציבורי והיזק לרכוש.
מפקד מרחב אילת, נצ"מ אלון כלפון, הדגיש את חומרת האירוע: "לא נאפשר פגיעה בשוטרים המבצעים את תפקידם, במיוחד בתקופה רגישה ומורכבת זו. נפעל בנחישות למצות את הדין עם כל מי שמרים יד על שוטר".
◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








