מבזקים
לא צריך יותר את ההורים בבוקר? הרצליה רוצה להביא תלמידים לבית הספר בתוך חצי שעה 11,165 תלמידים חוזרים ללימודים בגבעתיים: בית ספר חדש לחינוך מיוחד ייפתח בעיר אשקלון נערכת לגשם החריג: רוחות של עד 50 קמ״ש וחשש להצפות בסוף השבוע דדי ברנע בירושלים: "צריך להסלים את הפעולות נגד המשטר האיראני עד לנפילתו – והוא ייפול" סמוטריץ' מציג תוכנית לנגב ולגליל: 40 יישובים חדשים ומיליון יהודים נוספים גשם באוגוסט: אשדוד מפעילה את פקודת החורף ונערכת למערכת החריגה בן 3 נפל מחלון בית בקריית גת – מצבו בינוני תושב פתח תקווה נאשם שמכר סמים ברמת השרון ובתל אביב דרך טלגרם לקראת 1 בספטמבר בנס ציונה: קו פסיכולוגי ייפתח להורים לקראת החזרה ללימודים תאונה קשה סמוך לאופקים: בת 30 במצב אנוש, שניים נוספים נפצעו אחרי שנים של המתנה: בית הלוחם החדש באשדוד פתח את שעריו נהרג בתאונה בירושלים – וכעת מחפשים את משפחתו: מי מכיר את קרוביו של הרב נחמן ברגמן? ראש השנה נופל על סוף השבוע: מתי יוצאים לחופש ומתי חוזרים? כל חגי תשרי 2026 חדש באור יהודה: מתקני קרטון מעוצבים הוצבו ברחבי העיר ערד: בן 4 הובהל לסורוקה במצב קשה לאחר שככל הנראה נעקץ מעקרב צהוב הרימון עולה על שולחן החג: בפרימור מציעים לשלב אותו לא רק בכוס – אלא גם בסלטים ובתבשילים ירושלים: הפרת סדר ברחוב בר אילן – פחים הוצתו, אבנים יודו ושני חשודים נעצרו צה״ל: מפקד במערך הנ״ט ופעיל בחטיבת ח׳אן יונס של חמאס חוסלו ברצועת עזה ביום ראשון: מסיבה ענקית והשקת ״סביון סנטר״ המחודש – הכניסה חופשית אל תלחצו: קמפיין פישינג חדש מתחזה לרשות המסים ולדואר ישראל – פרטי האשראי שלכם בסכנה

בת ים מחבקת את משפחות המילואימניקים עם עוגות לשבת

בצל “שאגת הארי”, העירייה חילקה עוגות למשפחות המשרתים כמסר של תמיכה, הערכה וחיבוק קהילתי

בזמן שתושבות ותושבי בת-ים רבים נקראו לשירות מילואים במסגרת מבצע "שאגת הארי", בעירייה בחרו לחזק גם את מי שנשארים בעורף. לקראת סוף השבוע יזמה העירייה, באמצעות מחלקת קהילה, מחווה קהילתית מרגשת במסגרתה חולקו עוגות לשבת למשפחות המילואימניקים בעיר – כמסר של חיבוק, הערכה ותמיכה למשפחות שנושאות בימים אלה חלק משמעותי מהמאמץ הלאומי.

היוזמה נולדה מתוך הרצון להביע הערכה ולחזק את בני המשפחה של המשרתים, אשר מתמודדים בימים אלו עם שגרה מאתגרת כאשר יקיריהם נקראו לשירות.

עם פרוץ מבצע "שאגת הארי" וגיוסם של תושבים רבים מהעיר למילואים, בהם גם כאלה שנקראו בצו 8, בחרה עיריית בת-ים להפנות זרקור גם אל המשפחות שנשארות בעורף. מאחורי כל מילואימניק שנקרא לשירות עומדת משפחה שלמה שממשיכה לנהל את שגרת הבית בתקופה מורכבת- בני ובנות זוג, ילדים והורים והמחווה העירונית נועדה להזכיר להן שהקהילה כולה איתן.

במהלך סוף השבוע חולקו עוגות לשבת לבתי המשפחות ברחבי העיר, כמסר של תמיכה והערכה מהקהילה כולה. מעבר למחווה המתוקה זוהי דרך קטנה לומר תודה ולהביע הערכה למשפחות שמחזיקות את העורף ומאפשרות למשרתי המילואים להתייצב לשירות בלב שקט.

בעיריית בת-ים מדגישים כי מאחורי כל חייל מילואים עומדת משפחה שלמה, ולכן חשוב לחזק גם אותה. היוזמה היא חלק ממערך התמיכה שמובילה מחלקת הקהילה עבור משפחות המילואימניקים בעיר, מתוך תחושת אחריות קהילתית והוקרה למי שמתגייסים פעם אחר פעם להגנת המדינה.


◼️ חדשות בת ים והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית בת-ים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של בת ים

לחצו כאן
דילוג לתוכן