מבזקים
זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי

ברמלה מחזירים לילדי הגנים קצת שגרה: מוקדי הפוגה נפתחים בעיר

ראש העיר הודיע על פתיחת מסגרות הפוגה לילדי חינוך רגיל ומיוחד, בהובלת תומכות חינוך ובכפוף לרישום מראש

עיריית רמלה יוצאת במהלך חדש שנועד להקל על משפחות צעירות בימי החירום, עם פתיחת מוקדי פעילות הפוגה לילדי הגנים ברחבי העיר.

ראש העיר, מיכאל וידל, הודיע כי הנחה את אגף החינוך והנוער להפעיל מסגרות ייעודיות עבור ילדים בגילאי 3 עד 6, במטרה לאפשר להם כמה שעות של משחק, פעילות ושגרה נעימה בתוך המציאות המורכבת.
על פי ההודעה, הפעילות מיועדת לילדים הלומדים השנה בגני הילדים, ותתקיים בין השעות 09:00 עד 12:00 במבני גני ילדים בעיר שבהם קיים מרחב מוגן תקני.

בכל מסגרת ישתתפו עד 15 ילדים בלבד, והפעילות תועבר על ידי תומכות חינוך. בעירייה ציינו כי המענה מיועד גם לילדי חינוך רגיל וגם לילדי חינוך מיוחד.
הפעילות תחל ביום שלישי, 17 במרץ, וההשתתפות בה מותנית ברישום מראש. ההורים מתבקשים להירשם בקישור הייעודי ולציין את הגן המועדף בהתאם לכתובת מגוריהם. לאחר הרישום תישלח הודעת SMS עם פרטי השיבוץ, כולל שם הגן ותאריך הפעילות.

עוד הובהר כי יש לצייד את הילדים בארוחת בוקר, וכי במקרה של אזעקה במהלך הפעילות, הילדים ייכנסו באופן מיידי למרחב המוגן ויפעלו בהתאם להנחיות הבטיחות.
בהודעתו לתושבים כתב ראש העיר מיכאל וידל כי מטרת המהלך היא לאפשר לילדים זמן איכות בטוח ונעים בימים אלה, וסיים באיחול לימים שקטים ובטוחים יותר.


◼️ חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רמלה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן