בעקבות ההתפתחויות הביטחוניות והחשש מהתגברות ירי הטילים, עיריית גבעת שמואל עדכנה העירייה כי פעילויות ההפגה שתוכננו לימים ראשון ושני בגני הילדים ובבתי הספר בעיר לא יתקיימו. ההחלטה התקבלה לאחר הערכת מצב משותפת עם פיקוד העורף, ומתוך דגש על שמירה על ביטחון הילדים.
מהעירייה נמסר: "עקב האירועים האחרונים והחשש להתגברות ירי הטילים בשבוע הקרוב, קיימה העירייה הערכת מצב בשיתוף עם פיקוד העורף. בהתאם להערכת המצב ולמען שמירה על ביטחון ילדינו, הוחלט שלא לקיים את פעילויות ההפגה שתוכננו לימים ראשון ושני בגני הילדים ובבתי הספר בעיר. נמשיך לעקוב מקרוב אחר ההתפתחויות ונעדכן אתכם בכל שינוי בהנחיות. מאחלים ומקווים לימים שקטים ובטוחים לכל תושבינו, עיריית גבעת שמואל"
◼️ חדשות גבעת שמואל בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









