מבזקים
"נס גלוי בגן הילדים": אלוף פיקוד העורף, ראש עיריית ראשון לציון רז קינסטליך והמנכ"ל דורון מילברג בזירת הפגיעה חוסן המושבה: מפקד מחוז ירושלים והמרכז בביקור הערכות בגדרה מפקדי פיקוד העורף בזירת הנפילה ברחובות: "נעשה הכל כדי להשיב את המשפחות לשגרה" הפוגה בסינמה סיטי: שבוע ספורט חינמי לתושבי ירושלים בצמוד למרחב מוגן זעקת הבגרויות מנס ציונה: "אי אפשר לצפות לריכוז תחת 110 אזעקות ב-3 שבועות" תאונה בקריית גת: נער בן 14 רכוב על אופניים חשמליים נפצע בינוני שימו לב: שינויים בהסדרי התנועה ברחוב דובנבוים ברחובות הותר לפרסום: סוכל ניסיון התנקשות בשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר תאונת עבודה קשה בנתניה: פועל בן 63 נפל מגובה 5 מטרים; מצבו קשה רמלה בחירום: חזרה מדורגת לחינוך המיוחד; קייטנות הפסח בוטלו מנותק קשר מזה מספר ימים: חיפושים נרחבים אחר תושב נתיבות; שהה בירושלים בעת האחרונה בת 60 גרמה להצתה קטלנית בעקבות דרישת פינוי דירה בנתניה – כתב אישום בגין רצח סניף הצלה חדש נחנך בערד שני פצועים בתאונה באשקלון גלידה של געגוע: "בני עקיבא הדרום" יוצאים לדרך ומבקרים את תלמידיהם עם אוטו גלידה חוסן הזהב ברחובות: עמותת על"ה ממשיכה לתמוך בבני הגיל השלישי גם במלחמה ברכת פסח בכיכר השרים: שליח חב"ד באגד העניק מצה שמורה לשר קרעי כתב אישום: ויכוח בין ילדים הסתיים בניסיון רצח חוסן תחת אש: מפקד מחוז ירושלים והמרכז בביקור עבודה בקריית עקרון שוטרי ירושלים עצרו גנבת רכב כבת 20 שניסתה להימלט וביצעה תאונה

חוסן המושבה: מפקד מחוז ירושלים והמרכז בביקור הערכות בגדרה

בצל מבצע "שאגת הארי": אל"ם אוהד מויאל ואל"ם (מיל') אבי בר נועדו עם ראש המועצה סהר פינטו. מפקד המחוז שיבח את שיתוף הפעולה ההדוק: "הנחיות פיקוד העורף מצילות חיים". פינטו: "גדרה מושבה חזקה, אנחנו ערוכים סביב השעון לכל תרחיש"

ההיערכות הביטחונית ביישובי השפלה נמשכת בעוצמה: מפקד מחוז ירושלים והמרכז בפיקוד העורף, אל"ם אוהד מויאל, הגיע היום (ב') לביקור עבודה ועדכון במועצה המקומית גדרה. אל אל"ם מויאל התלווה מפקד נפת שפלה, אל"ם (מיל') אבי בר, למפגש מקצועי עם ראש המועצה, סהר פינטו, וצוות החירום היישובי.

במהלך הפגישה הציג ראש המועצה את פעילות המכלולים השונים בחירום ואת המענה הניתן לתושבים לאור ההסלמה האחרונה. מפקד המחוז הביע הערכה רבה לאיתנות שהפגינו תושבי המושבה ולשיתוף הפעולה ההדוק בין הרשות המקומית לצה"ל, והדגיש את החשיבות המכרעת של שמירה על חוסן הקהילה בימים אלו.

מדברי מפקד המחוז, אל"ם אוהד מויאל: "כיף להיות פה, אני שמח מאוד על שיתוף הפעולה של המועצה המקומית עם פיקוד העורף. צריך להמשיך ולגלות אחריות כלפי ביטחון התושבים ולשמוע להנחיות פיקוד העורף – הן מוכיחות את עצמן פעם אחר פעם כמצילות חיים".

ראש המועצה, סהר פינטו, הודה למפקדי הפיקוד ולצוות היקל"ר (יחידת קישור לרשות) של גדרה על הליווי הצמוד והנוכחות המתמדת בשטח. פינטו ציין כי המוכנות של גדרה לכל תרחיש היא תוצאה של עבודה משותפת ומקצועית לאורך כל שעות היממה.

סהר פינטו, ראש המועצה: "גדרה מושבה חזקה עם חוסן אזרחי. הרשות דרוכה וערוכה סביב השעון לתת מענה לכל תרחיש. אני מודה לצוות המחוז וליקל"ר גדרה שנמצאים איתנו 24/7 ויש להם תרומה מכרעת לשמירה על ביטחון התושבים. אני קורא לכולם להמשיך ולהקפיד על הנחיות פיקוד העורף – בימים האחרונים הוכח שוב שהן פשוט מצילות חיים".


◼️ חדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: פיקוד העורף

דילוג לתוכן