בצל מטחי הירי האחרונים לדרום, סיירה היום סגנית שר החוץ וחברת הכנסת שרן השכל בזירות נפילה בבאר שבע ובמוקדי פעילות מרכזיים באזור.
השכל פתחה את ביקורה בבית הקברות הבריטי בעיר, שם התייחסה לקשר ההיסטורי של חללי האנזא"ק לאזור, ובראיון לתקשורת האוסטרלית הדגישה את זכותה של ישראל להגנה עצמית ואת הקשר ההיסטורי של העם היהודי לארצו.
בהמשך סיירה יחד עם רס"ן במיל' מברטו ארז זגייה במוקדי פגיעות הטילים, פגשה תושבים ונחשפה לנזקי הירי. לאחר מכן הגיעה להמרכז הרפואי סורוקה, שם קיבלה סקירה מפרופ' רועי קסוס על היערכות בית החולים למצבי חירום ומתן מענה רפואי תחת אש.
את הביקור חתמה בחברת PulseNmore בעומר, שם הוצגו בפניה פיתוחים בתחום הרפואה הביתית.
השכל אמרה: “הגעתי כדי לחזק את תושבי הדרום ולראות מקרוב את העשייה הבלתי פוסקת בנגב, גם תחת איום הטילים. ממורשת העבר ועד לחדשנות – הנגב הוא לב המדינה. החוסן הישראלי הוא התשובה לכל מי שמנסה לפגוע בשגרת חיינו”.
◼️ חדשות באר שבע והנגב בווטסאפ לחצו כאן







