מבזקים
כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה – 1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי רמת גן: תושב העיר נאשם בסחר בסמים דרך טלגרם – גם לקטינים חסימות לילה באזור אשדוד: רחוב הנפט ייסגר לכיוון דרום במסגרת עבודות בכביש 41 בן 16 נפצע בינוני באירוע אלימות בירושלים ופונה לחדר הטראומה דיווח ראשוני: פיגוע ירי סמוך לצומת יהודה ירי הבוקר ברמלה: גבר בשנות ה – 30 לחייו נפצע קשה בג'ואריש, המשטרה פתחה במצוד התפנית בפרשת העובר שהושאר בבית החולים בירושלים: המשטרה קבעה שלא בוצעה עבירה חשד לחטיפה ולתקיפה קשה של בן 17 בדרום; צעיר בשנות ה-20 נעצר אופקים רצה לזכר גיבוריה: מרוץ הגבורה השלישי יתקיים בדצמבר

אילת תחת פיקוח הדוק: סיכום סוף שבוע של "אפס סובלנות" בבירת הנופש

משטרת המרחב התמודדה עם עומסי מבקרים חריגים בחג הראשון; מדיניות הגירוש מהעיר הופעלה נגד מעורבים בקטטות בבתי המלון, ונהגים נתפסו במהירויות של מעל 170 קמ"ש.

משטרת מרחב אילת מסכמת את אירועי סוף השבוע וחג הפסח הראשון בסימן הגברת הנוכחות והאכיפה, אל מול עשרות אלפי הנופשים שפקדו את העיר. בהתאם להיערכות המוקדמת, כוחות מתוגברים וצוותי משימה מיוחדים נפרסו במוקדי החיכוך – הטיילת, אזורי הבילוי ובתי המלון – במטרה לתת מענה מיידי לכל אירוע חריג ולשמור על הסדר הציבורי בשיא עונת התיירות.

במהלך החג טיפלו השוטרים במספר קטטות ואירועי אלימות שהתרחשו בתוך מתחמי המלונות ומחוצה להם. במשטרה מדגישים כי הופעלה מדיניות מחמירה של "אפס סובלנות": מעורבים באירועי אלימות בבתי המלון לא רק שעוכבו לחקירה, אלא הורחקו באופן מיידי מהמלון ואף גורשו מתחומי העיר אילת. כוח המשימה המיוחד בטיילת פעל מדי ערב כדי למנוע התלקחות של קטטות באזורי הבילוי הצפופים.

במקביל למאבק באלימות, נרשמה פעילות אכיפה אינטנסיבית נגד עבירות תנועה מסכנות חיים. בין המקרים הבולטים שתועדו בסוף השבוע:

  • נהיגה במהירות חריגה: נהג נתפס כשהוא דוהר במהירות של 172 קמ"ש בכביש שבו המהירות המותרת היא 90 קמ"ש. במקרה אחר, נתפס נהג במהירות של 126 קמ"ש בדרך עירונית המוגבלת ל-50 קמ"ש בלבד.

  • נהיגה בשכרות וכמעט גניבת רכב: שוטרים עצרו נהג שיצא מבילוי כשהוא תחת השפעה כבדה של אלכוהול. הנהג, שבשל מצבו ניסה בתחילה להיכנס לרכב שאינו שייך לו, עלה לבסוף לרכבו, פגע ברכב סמוך ונסע נגד כיוון התנועה עד שנעצר. מעצרו הוארך ויוגש נגדו כתב אישום בהליך מהיר.

במשטרת אילת מבהירים כי הנוכחות המשטרתית הגבוהה תימשך גם בימים הקרובים של חול המועד. "נמשיך לפעול בנחישות וביד מהירה נגד כל גילוי של בריונות או עבירות מסכנות חיים", נמסר מהמרחב, "זאת במטרה להבטיח שתושבי העיר ואורחיה יוכלו לנפוש בביטחון מלא".


◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן