משטרת ישראל פתחה בחקירה אינטנסיבית בעקבות אירוע אלימות חמור שהתרחש בעיר אילת. על פי הדיווח, תושב העיר כבן 40 הובהל לקבלת טיפול רפואי כשמצבו מוגדר בינוני (על פי גורמי הרפואה), כשהוא סובל מפציעות חודרות בגופו, שנגרמו ככל הנראה כתוצאה מדקירות.
עם קבלת הדיווח, שוטרי מרחב אילת הוזעקו לזירה והחלו בפעולות ראשוניות של איסוף ממצאים פורנזיים וגביית עדויות מעוברי אורח, במטרה להתחקות אחר נסיבות המקרה. במשטרה מדגישים כי על פי החשד הראשוני, הרקע לאירוע הוא פלילי ואינו קשור למתיחות הביטחונית השוררת באזור.
בעקבות חומרת האירוע, קיים מפקד מרחב אילת, נצ״מ אלון כלפון, הערכת מצב מיוחדת עם גורמי החקירות והמודיעין של המרחב. במהלך הישיבה, הנחה נצ"מ כלפון את הכוחות לפעול בנחישות ובמהירות תוך שימוש בכלל האמצעים הטכנולוגיים והמבצעיים העומדים לרשות המשטרה, על מנת להביא לאיתורם ומעצרם של החשודים במעשה בהקדם האפשרי.

◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








