מבזקים
דובאי זה כאן: אושר פרויקט הענק שיביא את היוקרה של מיאמי למרכז אילת התפתחות בפרשת הרצח בפתח תקווה: נעצר חשוד תשיעי במעורבות בקטטה הקטלנית תאונה קשה באשדוד: רוכב אופנוע נפצע בינוני עד קשה אכיפה בראשון לציון: צו סגירה מנהלי למסעדה שהעסיקה שוהים בלתי חוקיים הרצל 2026: חוזה המדינה "חוזר" לחיים בראיון בלייב מבוסס AI נדל"ן בדרום: הוכרזו הזוכים במכרזי רמ"י בקריית גת ובמועצה האזורית יואב המטבח של רוזיליו: אוכל ביתי עם נשמה ברחוב העבודה בעקבות גל האלימות: פגישת חירום להיערכות שנת הלימודים ברמלה גאווה על לוח השחמט: שתי נערות מגבעת שמואל ייצגו את ישראל באליפות העולם מצטיינת שנה חמישית ברציפות: עיריית נס ציונה קיבלה את הציון 100 במדד ההון האנושי מצדיעים למתנדבים: ערב הוקרה מרגש לקהילת "מגדלור" באשדוד חוזרים למסלול: מרוץ ראשון לציון 2026 יוצא לדרך אישום חמור: בן 18 נאשם בחטיפת קטינה מביתה וביצוע עבירות מין קשות תאונת עבודה בבית שמש: פועל נפצע בינוני לאחר שנפל מפיגום פנים לקהילה: שובה בקר – סיפורה של נהגת האוטובוס מגן רווה שלא ויתרה על חייו של החייל בכביש המגפה השקטה: גופת גבר בן 57 אותרה במצב ריקבון בדירה באשקלון כביש 90: נחסם לתנועה בקטע שבין נחל דוד למלונות ים המלח; כביש 204: נחסם לתנועה בשני הכיוונים מרק כרובית ועדשים כתומות: קטיפתי, מזין ומחמם כתב אישום מזעזע: תושב לוד רצח את בנו, תינוק בן שבעה שבועות, בדימונה עוצרים את האלימות על המגרש: מחלקות הנוער ביבנה בשיח ערכי עם השחקנים

משלחת מחוקקים מארה"ב, ביקרה ברחובות במסגרת השותפות שנוצר ביניהם

ביקור מוצלח הסתיים ברחובות של משלחת בת 30 איש ממיניאפוליס, בירת מינסוטה בארה"ב. המשלחת מנתה מחוקקים, חברי קונגרס, אנשי עסקים ובכירים בממשל במיניאפוליס, יהודים ושאינם יהודים. הם הגיעו לישראל לביקור בן 10 ימים בכל רחבי הארץ, מטעם ארגון הגג של הקהילה היהודית במיניאפוליס Jewish Community Relations Council.

שותפות "ביחד" רחובות- מיניאפוליס של עיריית רחובות והסוכנות היהודית יחד עם הקהילה היהודית במיניאפוליס פועלת משנת 2014 ובמסגרתה מתקיימות במשך כל ימות השנה פעילויות ומספר פרויקטים .אחד הפרויקטים המוצלחים ביותר של השותפות הוא ביקורה של משלחת מחוקקים ומובילי דעה ברחובות. מטרת מארגני המשלחת במיניאפוליס, הJewish Community Relations Council, היא לבנות קשרים בין הקהילה היהודית והלא יהודית במינסוטה ומדינות דקוטה וכן לשנות את דעת הקהל העולמית על ישראל.

במשלחת שהגיעה לבקר ברחובות השתתפו נציגי בית המחוקקים, אנשי עסקים ופעילים בקהילה היהודית. חברי המשלחת חולקו בין פעילי השותפות בעיר רחובות, אשר לקחו אותם למפגש אישי בן שעתיים בבתים של מתנדבי השותפות בקבוצות וביחידים על מנת להכיר מקרוב את הישראלים ולשוחח בגובה העיניים. לאחר מכן התקיימה ארוחה חגיגית באתר הפרדסנות מנקוב, אשר כללה הרצאה של דר' עקיבא תמיר מרחובות, ממייסדי עמותת "הצל ליבו של ילד" אשר פועלת לסיוע לילדים חולי לב מכל העולם, וכן הרצאתה של אילת הראל, מנהל המרכז להתפתחות הילד ברחובות.

סגן ראש העיר, זוהר בלום, אשר מוביל את פעילות השותפות: "רחובות עיר המדע והתרבות היא המקום המתאים להביא אליו מובילי דעה מחו"ל, על מנת שיכירו את פניה היפות של ישראל. שמחנו לארח את משתתפי המשלחת ולחשוף אותם למפגשים אישיים עם תושבי העיר בבתיהם".

דילוג לתוכן