מבזקים
בשורת "המחול החברתי": המופע "HOME" של יניב הופמן חוזר לבמה בתל אביב אשקלון מתרחבת: מאות חניות חדשות ליד תחנת הרכבת רחובות: חסם רכב עם מוט בידו ועקר את המראה בעקבות סכסוך בכביש כבוד לפתח תקווה: תיכון רמון זכה בחידון הציונות הארצי "ישראל שלי": להקת 'פרחי ירושלים' בגרסה מחודשת ומלאת תקווה לשירם של יוסי גיספן ועדי לאון מחבקים את המשרתים: שוטרי מג"ב התארחו לארוחת הוקרה בראש העין מייק אוונס במסר לטראמפ: "אנחנו הכוח שמאחוריך – המשך לעמוד לצד ישראל" ההשקעה שמתחילה להחזיר: הישג חינוכי בקריית גת 7.5 שנות מאסר למורה רועי שער שביצע מעשים מגונים בתלמידיו מסורת של עצמאות: עשרות מנווטים השתתפו באימון הניווט החגיגי בקריית ראשון משטרת מסובים איתרה חשודה בתקיפת נערה בת 16 באור יהודה אשקלון: הולכת רגל כבת 60 נפצעה קשה מפגיעת רכב ברחוב הכרם "הכוח האמיתי טמון באנשים": דור ההמשך של התעשיינים בירושלים התכנס בעטרות תאונה עם מעורבות משאית באשדוד: נהג רכב פרטי נפצע באורח בינוני ביום החג: שריפת דגל הובילה למעצר בירושלים תל אביב: המשטרה עצרה חשוד בסחר בסמים בזמן העסקה נער ונערה רכבו יחד על קורקינט חשמלי בניגוד לחוק, החליקו – ונפצעו "בבקשה ממך, תוותר לי": נהג מאילת נתפס בשכרות בפעם השלישית – ונכלא קריית גת: תקף את בת זוגו, גנב את רכבה ונעצר אחרי תאונה אירוע ביטחוני בצפון: מיירט שוגר בדרום לבנון

רחובות: חסם רכב עם מוט בידו ועקר את המראה בעקבות סכסוך בכביש

אלמוג מזור, בן 27 מרחובות, נאשם בעבירות של איומים וחבלה במזיד ברכב לאחר שתקף לכאורה רכב של נהגת ברחוב טשרניחובסקי. התביעה המשטרתית: "קיימת אפשרות שנעתור לעונש של מאסר בפועל"

שלוחת התביעות של משטרת רחובות הגישה לבית משפט השלום בעיר כתב אישום חמור נגד אלמוג מזור, תושב העיר בן 27, בעקבות אירוע אלימות קשה שהתרחש על רקע שימוש בדרך. על פי כתב האישום, האירוע המדאיג התרחש בצהרי יום ה-30 ביולי 2025, ברחוב טשרניחובסקי ברחובות, כאשר סכסוך בכביש בין הנאשם לנהגת אחרת הסלים במהירות לפסים פליליים.

מכתב האישום עולה כי במהלך הסכסוך, חסם מזור את רכבה של המתלוננת באמצעות רכבו שלו. הוא יצא מרכבו כשהוא אוחז במוט וניגש בצורה מאיימת לעבר הנהגת, שנותרה סגורה בתוך רכבה כשהדלתות נעולות מתוך חשש. הנאשם לא הסתפק באיומים מילוליים; נטען כי חבט באמצעות המוט בחלון הקדמי השמאלי של הרכב. לאחר שלא הצליח לנפץ את השמשה, פנה לעבר המראה הצדדית, עקר ושבר אותה במזיד.

במשטרה רואים את האירוע בחומרה רבה ומייחסים לנאשם עבירות של איומים וחבלה במזיד ברכב. בכתב האישום צוין כי במעשיו התכוון הנאשם להפחיד או להקניט את המתלוננת תוך איום בפגיעה שלא כדין בגופה וברכושה. רשימת עדי התביעה כוללת את הנהגת שנפלה קורבן לאלימות, לצד שוטרים ואנשי חקירות שאספו את הממצאים בזירה.

נוכח חומרת המעשים והנסיבות של בריונות בכביש, ציינה התביעה המשטרתית כבר בפתח ההליך כי קיימת אפשרות שתעתור להטלת עונש של מאסר בפועל על הנאשם. משפטו של מזור צפוי להתחיל בקרוב בבית משפט השלום ברחובות.


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ליזה ללוצאשווילי

דילוג לתוכן