מבזקים
התמוטט בחוף דלילה באשקלון ללא דופק – ארבעה שוקים חשמליים החזירו אותו לחיים גאווה לראשון לציון ולמדינת ישראל: ארטיום דולגופיאט שוב אלוף אירופה בקרקע קריית גת: בן 25 נפצע קשה בירי סמוך לצומת פלוגות רמלה: אם ובתה נדקרו מחוץ לביתן – הבת במצב קשה, קרוב משפחה נעצר תושב אשקלון נעצר בפרשת הרחפנים: החשד – הועברו להברחות נשק וסמים במרכז הארץ: התחזה לנער בן 16 ברשת – יותר מ – 20 קורבנות אותרו בפרשה "הם שניים על אחד, קטן כזה": המשטרה חושפת מה קדם לסרטון המעצר שעורר סערה בנתניה הותר לפרסום: ליאל איפרגן הוא החשוד ברצח הילד הלל מרדכי דדון בבית שמש זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 21-22 באוגוסט 2026 הסיפור לשבת: הקושי מזרז לך את הישועה פרשת השבוע: כי תצא דאגה ברמלה: אמיר אמברבר בן ה־23 נעדר ביפן מאז 2 באוגוסט חמישה בתי ספר ברמלה ברשימת המצטיינים של משרד החינוך Sold Out באשדוד: אלפים מילאו את פסטיבל הבירה בשני לילות של מוזיקה ובירה רחובות: שינויים בהסדרי התנועה ביום ראשון בשל המשחק באצטדיון העירוני מחיפה למלון באילת: אורח נאשם בהחזקת קוקאין שלא לצריכה עצמית קנאביס, קטמין ו – MDMA: תושב אילת נאשם בסחר ובהחזקת סמים קוקאין, קטמין וסם נוסף נתפסו בדירה באילת: כתב אישום נגד תושב העיר חשד לאלימות קשה בתוך המשפחה באשדוד: בן 44 נאשם בתקיפת אמו בת ה – 77 "תצטרכי שיקריאו בבית קברות על שמך": פוטר ממלון באילת – ונאשם באיומים על עובדות

תחנה חדשה: איתמר לוי עוזב את המל"ג לטובת סמנכ"לות בשח"מ מקורות

לאחר כשבע שנים בתפקיד סמנכ"ל מינהל ומשאבי אנוש במועצה להשכלה גבוהה, איתמר לוי מסיים את כהונתו. לוי, שהוביל מהלכי דיגיטציה ושיפור תנאי העסקת עובדים, יעבור לנהל את המשאב האנושי בחברת התשתיות הלאומית שח"מ מקורות ביצוע.

שינוי בצמרת הניהולית של המועצה להשכלה גבוהה (מל"ג): איתמר לוי, המשמש כסמנכ"ל מינהל ומשאבי אנוש בארגון ובוועדה לתכנון ותקצוב (ות"ת) מאז 2019, הודיע על סיום תפקידו. לוי לא עוזב את המגזר הציבורי, אלא צפוי להצטרף בקרוב לחברת שח"מ מקורות ביצוע בתפקיד סמנכ"ל משאבי אנוש ומינהל.

במהלך שבע שנותיו במל"ג, היה לוי אמון על שורה של תחומי ליבה קריטיים, בהם ניהול השכר, הפיתוח הארגוני, תקציב המינהל ומערכות המידע. הוא נחשב למי שהוביל את המערכת דרך תקופות סוערות במיוחד, החל ממשבר הקורונה ועד לאתגרי המלחמה הנוכחית, תוך שהוא מקדם תהליכי דיגיטציה והטמעת כלי בינה מלאכותית לייעול העבודה המשרדית.

לוי הגיע למערכת ההשכלה הגבוהה לאחר קריירה עשירה של כ-30 שנה במערכת הביטחון. באירוע הפרידה שנערך לכבודו השבוע, זכה לשבחים מקיר לקיר. מנכ"לית מל"ג-ות"ת, ד"ר מאיה לוגסי, ציינה כי לוי התבלט ביכולתו "לפרק ולבנות מחדש" מערכות מורכבות, תוך שמירה על עמוד שדרה ערכי ורגישות אנושית.

לוי עצמו סיכם את תקופתו בארגון בתחושת סיפוק: "אני פונה לדרך חדשה שגם היא מייצרת ערך לאומי למדינת ישראל – והפעם בתחום התשתיות הלאומיות, בתחום המים". המעבר לשח"מ מקורות מסמן את המשך דרכו הניהולית בתפקידים בעלי השפעה ציבורית רחבה, הפעם במערך הביצוע של חברת המים הלאומית.


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלבום פרטי

דילוג לתוכן