במסגרת היערכות משטרת מחוז תל אביב למשחק הכדורגל הערב באצטדיון בלומפילד, בוצעה בדיקה יזומה לאוטובוס שהוביל אוהדים לאזור יפו – ובמהלכה נתפסו כלי תקיפה וחומר החשוד כסם.
במהלך החיפוש באוטובוס איתרו השוטרים סכין וחומר החשוד כסם, ולפי החשד עלה גם כי חלק מהנוסעים היו תחת השפעת אלכוהול.
בעקבות הממצאים, כלל יושבי האוטובוס הורדו מהכלי ועוכבו לתחנת המשטרה ביפו לצורך בירור נסיבות האירוע.
במשטרה מדגישים כי הפעילות היא חלק מהיערכות מוגברת סביב משחקי כדורגל רגישים, שנועדה למנוע אלימות ולשמור על הסדר הציבורי: “נמשיך לפעול בנחישות נגד כל ניסיון להפר את הסדר ולסכן את הציבור”.
◼️ חדשות תל אביב יפו בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









