מבזקים
שוב כלבת במודיעין: האזור שבו התושבים מתבקשים להיזהר סנסציה בלאומית: אליצור שומרון הדיחה את הפועל חיפה רחובות על מפת הדיבייט העולמית: הנבחרת העירונית בדרך לפראג צעיר בן 18 נפצע באירוע אלימות ברמת גן; מצבו בינוני ירי ברמלה: נקבע מותה של אחת הפצועות בבית החולים החסד נמשך גם אחרי לכתו: גמ"ח חדש נחנך במודיעין עילית כ – 300 שחקנים וחודש של משחקים: אליפות הטניס של יבנה ננעלה המשאלה של ילדי יבנה קיבלה אורח מפתיע במיוחד יותר מ – 10,000 שתילי קנאביס הושמדו בחממות בנגב טרור פלילי ברמלה: ארבע נשים נפצעו מירי, אחת מהן במצב אנוש דרמה בשדרות: פעוטה ננעלה ברכב וחולצה בשלום על ידי מתנדבי "ידידים" הנחיות פיקוד העורף ללא שינוי; נתניהו: "המלחמה לא נגמרה" ברודני בתגובה לרב לנדו: "לוחם היוצא להגנת עם ישראל מקיים קידוש השם בדרגתו העילאית" הותר לפרסום: רס״ב (מיל׳) אלכסנדר גלובניוב נפל בקרב בצפון רמת גן: נער בן 15 נדקר בגבו בשדרות ירושלים ראש העין: פעוט ננעל במשאית וחולץ בשלום תחת השמש הקופחת חשש לחייו: חיפושים נרחבים אחר ויקטור אלכסייב שנעלם בירושלים מזיכרון לגבורה: רמלה ציינה את יום הניצחון על גרמניה הנאצית כבוד לגבעת שמואל: אוריין אדלשטיין היא הפעילה המצטיינת המחוזית של משרד החינוך דור המחר כבר כאן: מהפכת הבינה המלאכותית הגיעה לבתי הספר באשקלון

סנסציה בלאומית: אליצור שומרון הדיחה את הפועל חיפה

הקבוצה מהשומרון ניצחה 76:88 ועלתה לראשונה לחצי גמר הפלייאוף מול עירוני נהריה

סנסציה על הפרקט: קבוצת הכדורסל הייצוגית של מועצת שומרון הדהימה ברבע הגמר כשהדיחה את "הפועל חיפה", עתירת התקציב, בתוצאה 76:88 – והבטיחה את מקומה בחצי גמר הליגה הלאומית. ראש מועצת שומרון, יוסי דגן, אמר: "אנחנו במפה ועוד איך! עוד נשחק בליגת העל"

בשיאה של עונה חלומית, אליצור שומרון, הקבוצה הייצוגית של המועצה האזורית שומרון, רושמת היסטוריה עם העפלתה לחצי גמר פלייאוף הליגה הלאומית, ומביאה כבוד גדול להתיישבות כולה.

אל שלב הפלייאוף המכריע הגיעה הקבוצה עם רוח גבית אדירה, לאחר סדרת ניצחונות מרשימים. המומנטום החיובי והיכולת הגבוהה נמשכו גם לתוך סדרת רבע הגמר, שם רשמה אליצור שומרון סנסציה של ממש והדהימה את הליגה כאשר הדיחה את הפועל חיפה. הקבוצה היריבה, שנחשבת לאחת הקבוצות המתוקצבות בליגה ובעלת רזומה אדיר ושאיפות עלייה מובהקות, לא יכלה לרוח הלחימה והנחישות של השחקנים מהשומרון.

בעקבות הניצחון ההיסטורי אמר ראש המועצה האזורית שומרון, יוסי דגן: "זוהי גאווה אדירה. אליצור שומרון שמה אותנו על מפת הספורט הלאומית. היינו צמאים לכדורסל איכותי, והשנה קיבלנו אותו בענק, יחד עם הקהל הביתי והדוחף שלנו, במיוחד אחרי פתיחת האולם החדש בברוכין. השחקנים הוכיחו נחישות ורוח לחימה שמאפיינת את השומרון כולו. אליצור שומרון תשחק בליגת העל".

ההישג המרשים של אליצור שומרון ממשיך למצב את האזור על מפת הספורט הלאומית, ומוכיח כי השקעה, עבודה קשה ורוח קבוצתית מביאים להצלחות חסרות תקדים. כעת, הקבוצה נושאת את עיניה אל עבר האתגר הבא בחצי הגמר של פלייאוף הליגה הלאומית בכדורסל, שם תחכה לה עירוני נהריה.


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: רועי חדי

דילוג לתוכן