שר התרבות והספורט, מיקי זוהר, הגיע היום (שני) למשרדי יחידת החקירות של המשטרה לצורך ביצוע השלמת חקירה בתיק.
בתגובה למהלך החקירתי, הגיב הערב פרקליטו המייצג של השר, עו"ד טל גבא בסוגייה וציין כי השר משתף פעולה באופן מלא אך דוחה לחלוטין את הניסיונות לקשור את שמו לפעילות פלילית כלשהי בהסתדרות.
עו"ד טל גבאי מסר מטעמו של השר מיקי זוהר: "השר זוהר התבקש להגיע היום להשלמת חקירה. השר מיקי זוהר שב ומבהיר שאינו קשור לפרשת ההסתדרות בשום צורה. החקירה עוסקת בסוגיות פוליטיות טהורות, אשר קשורות בליבת המקצוע של נבחרי ציבור, ושאין בינן לבין ביצוע עבירה כל קשר".
בסביבתו של השר מבהירים כי מדובר בפעולות פוליטיות לגיטימיות ומקובלות במסגרת עשייה ציבורית וכי הם בטוחים שבסיום הבדיקה התיק בעניינו ייסגר ללא כל אשמה.
◼️ חדשות אקטואליה ופוליטיקה ארצית ומקומית בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








