מבזקים
ניסיון חריג בגבול הצפון: אזרחים ישראלים ניסו לחצות לסוריה – צה"ל עצר אותם מיכל רוזנשיין: "אפשר לבקר בלי להשפיל, להתווכח בלי לשנוא" אשדוד: בת 68 התמוטטה בביתה – בזכות צוותי מד"א ליבה שב לפעום התפתחות מהירה במודיעין: עוכבו לחקירה 3 קטינים בחשד לאירוע הוונדליזם בפארק לא רק מעבר בין הבימה למוזיאון: תל אביב רוצה להפוך את גן יעקב למוקד הבילוי הבא של העיר שינוי בצהרוני גדרה: המועצה בחרה מפעיל חדש לגני הילדים אחרי שנים של מחלוקת: אושרה התוכנית לחווה החקלאית בחולון – והריאה הירוקה תישמר נס ציונה תשחרר אלפי יתושים בפארקים – ויש לזה סיבה טובה מה קרה ברחוב נחל גוברין בקריית גת? נס ציונה מצאה פתרון לשבוע המאתגר של אוגוסט: קייטנה שמחברת בין סבים, סבתות ונכדים הביקוש שובר שיאים – אירועי הקיץ לנוער ביבנה מתמלאים במהירות וחלקם כבר אזלו אזהרה חריגה משגרירות ארה״ב: אזרחים אמריקאים נקראו לגלות ערנות בתל אביב, יפו והרצליה הושגה שליטה מלאה בשריפת החורש באזור קיבוץ כרמיה, שהשפיעה גם על תושבי שדרות המשטרה פרסמה את שמו ותמונתו של חשוד ברצח בניה רזי מירושלים: הציבור מתבקש לסייע באיתורו "מר טלוויזיה" איננו: העיתונאי וחתן פרס ישראל חיים יבין הלך לעולמו בגיל 93 סדרת ההצתות בבית הקפה ברמת גן: נעצרו שני חשודים מביתר עילית וקטין מהמרכז בפעם השביעית ללא רישיון, בפעם השלישית בפסילה: כתב אישום ובקשה למעצר נגד תושב אילת אבן דרך משמעותית בהתחדשות העירונית בירושלים: אירוע הריסה ב-SOHO הרובע החדש של הבירה שיבושי תנועה בנס ציונה: משאית פגעה בעמודי בזק – רחובות דוד רמז והחלוץ חסומים חסימת תנועה בעקבות שריפת חורש בכביש 232 סמוך לשדרות

ציון כמעט מושלם לאור יהודה: 94 במדד ההון האנושי של משרד הפנים

עיריית אור יהודה רושמת הישג ניהולי משמעותי, לאחר שמשרד הפנים העניק לה ציון גבוה במיוחד של 94 במדד בקרת ההון האנושי לשנת 2025

עיריית אור יהודה רושמת הישג ניהולי משמעותי, לאחר שמשרד הפנים העניק לה ציון גבוה במיוחד של 94 במדד בקרת ההון האנושי לשנת 2025. בהתאם למדד, העירייה מוגדרת כרשות בדרגת “גבוה” ועומדת באופן מלא בתנאי הסף לביזור סמכויות מצד המשרד.

המדד בוחן את איכות הניהול ברשויות המקומיות בישראל, תוך התייחסות למגוון פרמטרים בתחומי כוח האדם, המכרזים, הגיוון התעסוקתי והניהול הארגוני. על פי הנתונים, אור יהודה קיבלה ציון מקסימלי במספר תחומים מרכזיים, בהם הליכי מכרזים וקליטת עובדים, הגשת הצהרות הון, איוש משרות סטטוטוריות, מנגנוני הערכת עובדים ותוכנית עבודה מקושרת תקציב.

עוד עולה מהמדד כי העירייה בלטה גם בתחום הגיוון התעסוקתי, עם ציונים גבוהים במיוחד בייצוג נשים, קידום אנשים עם מוגבלויות ופעולות לייצוג הולם של יוצאי אתיופיה.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, בירכה על ההישג ואמרה: “ההון האנושי הוא המנוע מאחורי כל הצלחה של העירייה, והציון הגבוה ממשרד הפנים הוא חותמת רשמית לאיכות הניהול באור יהודה. מאחורי המספרים האלו עומדת עבודה יומיומית מאומצת, שקופה ומקצועית, שמטרתה אחת – להעניק את השירות הטוב ביותר לתושבי העיר. נמשיך להוביל, להשתפר ולהציב סטנדרטים גבוהים של מצוינות בכל תחומי העשייה העירונית”.

במשרד הפנים מציינים כי המדד מהווה כלי מרכזי להערכת החוסן הניהולי של הרשויות המקומיות, וכי הציון הגבוה מאפשר לאור יהודה מרחב פעולה רחב יותר וביזור סמכויות, שעשויים לייעל את תהליכי קבלת ההחלטות ולהאיץ פרויקטים עירוניים.

ההישג מצטרף לשורת רפורמות ניהוליות שבוצעו בעירייה בשנים האחרונות, אשר חיזקו את המבנה הארגוני והובילו לשיפור מתמשך בתפקוד המערכתי.


◼️ חדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן
דילוג לתוכן