מבזקים
בן 30 מב"ש מואשם שגרר צעירה משערה מרכב ואיים עליה שוב ושוב דרך הטלפון שפכה משקה והכתה אותו: תושבת באר שבע כבת 38 מואשמת שתקפה את בן זוגה בת 24 מואשמת שתקפה את בן זוגה במהלך ויכוח על הוצאות משחקי מחשב קיץ חם בירושלים: עשרות אירועי תרבות ופנאי במרכזים המסחריים בשכונות הישג כפול לבת ים: תלמידות "בית וגן" זכו במקום הראשון בארץ בתחרות טכנולוגית חשד לרצח: גבר נהרג בפיצוץ רכב בקריית גת משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום כך הצדיעה אשקלון למשרתי המילואים – עם קובי מימון והוקרה מרגשת כתב אישום באילת: תקפו בחניון בניין מגורים – ואחד מהם דקר את הקורבן תושב מיתר יוביל את רפואת העתיד בשיבא: זיו אופק מונה לתפקיד בכיר חדש נתפסו על חם: יותר מטון אבטיחים הועמסו מהרכב – לוחמי מג"ב סיכלו גניבה משטח חקלאי בדרום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית שנה אחרי פגיעת הטיל: סורוקה יוצא לתוכנית ענק שתשנה את פני הרפואה בנגב אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב 240 מיליון שקל בעסקאות: ועידת החקלאות בירושלים הסתיימה עם מסר ליוקר המחיה במקום החופש הגדול: יותר מ – 1,000 בני נוער יצאו לעזור לחקלאים בעוטף עזה חוקרים מבאר שבע ומסטנפורד גילו תא חיסון חדש שפועל כמו "רימון יד" "אם היא לא תהיה שלי, היא לא תהיה בכלל": מאסר עולם לרוצח אשתו בלוד שני מח"טים, אותה חטיבה, אותו גיל: בבית אל נחנך אתר הנצחה משותף ב – 10 שקלים בלבד: אשקלון חוגגת למתגייסים עם לירן דנינו ומתן חסן

שפכה משקה והכתה אותו: תושבת באר שבע כבת 38 מואשמת שתקפה את בן זוגה

פרקליטות מחוז דרום הגישה בשבוע שעבר לבית משפט השלום בבאר שבע כתב אישום נגד תושבת העיר, בת 38, המייחס לה עבירת תקיפה של בן זוג.

פרקליטות מחוז דרום הגישה בשבוע שעבר לבית משפט השלום בבאר שבע כתב אישום נגד תושבת העיר, בת 38, המייחס לה עבירת תקיפה של בן זוג.

על פי כתב האישום, האירוע התרחש ב-4 באפריל 2026 בדירת בני הזוג בבאר שבע. לפי הנטען, במהלך ויכוח שהתפתח בין השניים קילל בן הזוג את הנאשמת, ובהמשך שפכה עליו הנאשמת את הוודקה שהביא עמו. בתגובה, כך עולה מכתב האישום, שבר בן הזוג את שלט הטלוויזיה.

מכתב האישום עולה כי העימות הסלים, ובמהלכו אחזה הנאשמת בחולצתו של בן זוגה וקרעה את שרשרת הזהב שענד. עוד נטען כי עיקמה את אצבעות ידו וגרמה לו לחבלה.

בהמשך האירוע, כך לפי האישום, הכתה הנאשמת את בן זוגה בפיו, שברה מנורה במקום, שפכה עליו משקה, סטרה בפניו והכתה אותו בראשו מספר פעמים.

כתוצאה מהאירוע נגרמו למתלונן כאבים ונפיחות בידו, והוא נזקק לטיפול רפואי. הפרקליטות מייחסת לנאשמת עבירה של תקיפת בן זוג, וההליך המשפטי בעניינה צפוי להתנהל בתקופה הקרובה בבית המשפט. יודגש כי מדובר בכתב אישום בלבד, והנאשמת נהנית מחזקת החפות כל עוד לא הוכחה אשמתה בבית המשפט.

◼️ חדשות באר שבע והנגב בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן