מבזקים
עיריית רחובות הגישה תלונה במשטרה נגד ועד העובדים, בית המשפט ביטל את ההגבלות: "זו הפגנה לגיטימית" שיבושי תנועה נרחבים בעקבות שיירת מחאה חרדית: עשרות רכבים בדרך לכלא 10 גבר נפצע באירוע ירי בתל אביב דרמה בערד: קטטה סמוך למתחם מגורים – כוחות משטרה ומג״ב הוזעקו לזירה אסנת הרוש, תושבת גן יבנה, מונתה למנהלת בית הספר היסודי 'ביאליק' ביבנה בשורה למשפחות באשקלון: מעון יום שיקומי חדש לפעוטות עם מוגבלויות יוקם בעיר היין אזרחים ותיקים בגן יבנה נכנסים לעולם ה־AI והדיגיטל גלישה, חוסן והתמודדות עם מציאות מורכבת: אופקים משיקה תוכנית ייחודית לנוער סדנה חווייתית חדשה בגן יבנה תשלב צבע, תנועה וטרנספורמציה ״חותם שממשיך ללוות את העיר״: ראש העין חנכה משעול על שם הרב משולם אריה וחַש זצ"ל מאות ילדים, רובוטים ותחרות טטריס ראשונה: אירוע השיא של “קריית-בוט” בקריית גת 300 מצטיינים, רף גבוה במיוחד ויוזמה חדשה לעסקים: אופקים חוגגת את דור המצוינות גן יבנה מרחיבה את לימודי השחייה לבתי הספר היסודיים 465 דונם הוכרזו כאדמות מדינה: צעד משמעותי להרחבת גבעות הרואה בבנימין שימו לב לנהגים: רחוב יעקב ברחובות ייחסם לתנועה בשל אירוע רב משתתפים קיץ עמוס באירועים בקריית מלאכי: פסטיבלים, מופעים, סרטים ופעילויות לכל המשפחה שותפות, שוויון הזדמנויות ומצוינות בחינוך: צמרת מחוז מרכז במשרד החינוך נפגשה עם הנהגת כפר סבא 21 שנה אחרי הפינוי: גן הילדים הראשון הוצב בשא-נור בשומרון כתב אישום הוגש נגד תושב אשדוד שגנב מגש תכשיטים יקר ערך בקריית גת 8 חודשי מאסר בפועל לשוטר מרמלה שהכה את אשתו לעיני בנותיהם הקטינות
הגננת שמרית כהן מקבלת תעודת הוקרה בעיריית גבעת שמואל על פעילותה למען ילדים על הרצף האוטיסטי בזמן מבצע “שאגת הארי”.

יוזמה מקסימה: הגננת מגבעת שמואל פתחה קייטנה לילדים על הרצף

שמרית כהן, גננת בחינוך המיוחד, יזמה במהלך מבצע “שאגת הארי” מסגרת יומית לילדים על הרצף האוטיסטי, כדי לשמור עבורם על שגרה, יציבות וביטחון. העירייה העניקה לה תעודת הוקרה על היוזמה והמסירות
הגננת שמרית כהן מקבלת תעודת הוקרה בעיריית גבעת שמואל על פעילותה למען ילדים על הרצף האוטיסטי בזמן מבצע “שאגת הארי”.

בזמן שמסגרות החינוך לא פעלו במהלך מבצע “שאגת הארי”, בחרה שמרית כהן, גננת בחינוך המיוחד בגבעת שמואל, לא להישאר בצד. מתוך דאגה לילדים ולמשפחותיהם, היא יזמה פתיחת קייטנה לילדים על הרצף האוטיסטי והגיעה מדי יום להפעיל אותם.

היוזמה נולדה מתוך הבנה שילדים על הרצף זקוקים במיוחד לשגרה, יציבות ומסגרת מוכרת, גם ובעיקר בתקופות של חירום ואי ודאות. הפעילות העניקה לילדים מענה חינוכי, חברתי ורגשי, וסיפקה להורים מעטפת ותמיכה בתקופה מאתגרת.

ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני, אירח את כהן בלשכתו והעניק לה תעודת הוקרה כאות הערכה על מנהיגותה החינוכית, מסירותה ותרומתה יוצאת הדופן לילדי העיר.

במפגש השתתפו גם מנהל אגף החינוך מוטי סגל, מנהלת האגף לשירותים חברתיים אתי סומך, מנהלת מחלקת חינוך מיוחד נועה ולבר ומנהלת “המגדלור – הבית למשפחות מיוחדות”, עו״ס נגה רהט דריהם.

ראש העיר, יוסי ברודני, אמר: “לא בכל יום פוגשים אשת חינוך כמו שמרית כהן. בתקופה שבה מדינה שלמה התמודדה עם אי ודאות ואתגרים, היא בחרה לפעול, ליזום ולהעניק לילדים ולמשפחותיהם מסגרת, יציבות ותחושת ביטחון. שמרית היא מהטובות והמובחרות שבאנשי החינוך שלנו, ודוגמה מעוררת השראה לערכים של מסירות, נתינה ושליחות.”

ראש אגף החינוך, מוטי סגל, הוסיף: “היוזמה של שמרית מבטאת את הערכים היפים ביותר של מערכת החינוך. היכולת לזהות צורך, לקחת אחריות ולפעול למען הילדים גם בשעת חירום היא ביטוי למנהיגות חינוכית במיטבה.”


◼️ חדשות גבעת שמואל בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות העירייה

דילוג לתוכן