תאונת דרכים מבהילה התרחשה היום (חמישי) ברחובות גדרה: למוקד 1221 של איחוד הצלה התקבל דיווח על רכב שסטה ממסלול נסיעתו ופגע בעץ ברחוב דרך ארץ שבעיר. צוותי רפואה של מחוז מרכז הוזנקו במהירות לזירת האירוע כדי להעניק סיוע רפואי ראשוני.
עם הגעתם המהירה של חובשי המוסד לזירה, הם העניקו טיפול רפואי מציל חיים לנהגת הרכב, קשישה כבת 80, אשר סבלה מחבלות ומפגיעות שונות כתוצאה מעוצמת ההתנגשות בעץ. לאחר שיוצבה בשטח, היא פונתה בניידת טיפול נמרץ להמשך קבלת טיפול רפואי מורכב בבית החולים כשמצבה מוגדר בינוני.
ורד ברקת, שרון מלאכי ועציון הראל, חובשי איחוד הצלה שהגיעו במהירות לזירת התאונה וטיפלו בנפגעת, סיפרו על רגעי הדרמה בשטח:
"מדובר בתאונה בה רכב פגע בעץ. הגענו במהירות למקום והענקנו טיפול רפואי ראשוני ומציל חיים לנהגת הרכב. לאחר מכן, היא פונתה להמשך לקבלת טיפול רפואי בבית החולים כשמצבה הרפואי מוגדר בשלב זה בינוני."
◼️ חדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








