מבזקים
רצח נוסף בישראל הטעמים שגדלנו עליהם עוברים לפורמט לוהט: קריסטל משיקה את המהפכה האישית! שלושה ימים נותרו לחגיגות יום העצמאות של גאורגיה בפטרה – עם הטבה מיוחדת עוגת תפוזים בחושה ומהירה בקערה אחת בכירי גוגל וסוכנות החלל בוועידה השנתית ה-54 למדע ולסביבה בירושלים מהיום בפיצה האט וגוד פארם: הבקבוקים הוורודים של מי עדן למען ילדי וראייטי שועלים שוטטו במרכז העיר באור יהודה טורניר המיוחדים על הפארקט: מכבי עירוני רמת גן וקבוצת כנען למען שילוב וסובלנות "יש לך מזל שאנחנו ליד הילדה": כתב אישום נגד תושב באר שבע בגין תקיפת בת זוגו לשעבר אירוע חריג: פקח עירייה הותקף באשדוד, החשוד נעצר תושב אשדוד פרץ לדירת קשישה, גנב את רכושה וביצע עסקאות בכרטיס הבנק שלה תאונה קשה בירושלים: צעיר בן 23 התנגש במעקה בטיחות פתח תקווה, הלילה: שלושה פצועים טופלו בזירת תאונה, על ידי כוחות איחוד הצלה הלילה בחולון: בן 25 נפצע באורח בינוני בתאונת דרכים עוד תאונה בתל אביב: רוכב קורקינט חשמלי נפצע בינוני צה"ל ושב"כ חיסלו את וליד הניה, סגן מפקד פלוגת נוח'בה שהוביל פשיטות ב-7 באוקטובר ראש הממשלה בנימין נתניהו בהצהרה מיוחדת השר סמוטריץ' מזהיר: "תרחיש 7 באוקטובר ביו"ש הוא ממשי, עלינו להיערך" השר בן גביר נגד ההסכם עם לבנון: "טעות היסטורית, אסור לתת לחיזבאללה חבל הצלה" פיקוד המרכז של ארה"ב (CENTCOM) תקף מטרות איראניות בעקבות פגיעה במכלית נפט

שלושה ימים נותרו לחגיגות יום העצמאות של גאורגיה בפטרה – עם הטבה מיוחדת

החגיגות מגיעות לשיאן בימים אלו, ומספקות הזדמנות להיחשף למסורת היין העתיקה של גאורגיה לצד תפריט עשיר של מנות מסורתיות, אירוח גאורגי חם ואווירה משפחתית המאפיינת את התרבות המקומית.

נותרו רק שלושה ימים להטבה: מסעדת פטרה, השוכנת בחוף הקשתות באשדוד, מזמינה את הקהל לחגיגה קולינרית גאורגית אותנטית שתימשך עד סוף החודש, במסגרתה יוענק בקבוק יין גאורגי במתנה לכל שולחן שיזמין ב-400 ש"ח ומעלה.

המסעדה, בבעלות סימו בן חובל ובהובלת השף הראשי בל מילר, מציעה חוויה קולינרית המבוססת על מתכונים שעוברים מדור לדור. הייחוד המרכזי של המקום טמון בהכנה הידנית של הבצקים והמאפים, הנעשית מדי יום על ידי מאמות גאורגיות האופות אותם בתנור אבן מסורתי. בין המנות הבולטות ניתן למצוא מבחר סוגי חצ'פורי (אצ'רולי, אימרולי, לוביאני וחורציאני), לצד מנות בשרים, דגים ופירות ים המשלבות בין המסורת הגאורגית לחומרי גלם מקומיים.

סימו בן חובל, בעלי המסעדה, אומר: "הגאורגים יודעים לחגוג, לארח ולהרים כוסית, ויום העצמאות של גאורגיה הוא הזדמנות נהדרת לחלוק את המסורת הזאת עם הקהל הישראלי. אנחנו מזמינים את כולם להגיע, לטעום מהמטבח הגאורגי האמיתי, ליהנות מהיין, מהאווירה ומהאירוח המשפחתי שמאפיין את פטרה כבר שנים".

אירועים אלו מתקיימים במקביל להתחדשות משמעותית שעברה המסעדה לאחרונה, הכוללת השקעה של כמיליון שקלים בהרחבת השטח, הקמת בר חדש, עיצוב אזורי אירוח והקמת חדר VIP לאירועים פרטיים.

  • כתובת: רחוב מפקורה 1, אשדוד.

  • שעות פתיחה: ימים א'-ש', 09:00–01:00.

  • יצירת קשר: להזמנת מקום, אירועים ומשלוחים ניתן להתקשר למספר 08-8651610 או בוואטסאפ ל-052-2918853.

  • הערות: המסעדה אינה כשרה.


◼️ חדשות האוכל [מסעדות, מתכונים, מוצרים] בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: גל זהבי | חינקלי גיאורגי במסעדת פטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן