כתב אישום הוגש נגד חן כהן, בן זוגה לשעבר של ליה מלכה ז"ל, והוא מייחס לו שלושה אישומים בעבירות איומים.
על פי כתב האישום, בחודשים שקדמו לרצח שלח כהן הודעות וואטסאפ והודעות קוליות לליה מלכה ולהוריה. בין היתר נטען כי שלח לאביה של מלכה 95 הודעות בתוך כשעתיים וחצי.
עוד נטען בכתב האישום כי בסוף חודש אפריל, כחודש לפני הרצח, שלח כהן הודעות מאיימות גם לליה עצמה, ובהן הודעות כתובות והודעה קולית.
במקביל, כהן עדיין חשוד במעורבות ברצח ליה מלכה, אך כתב האישום שהוגש כעת הוא תיק נפרד ועוסק בעבירות האיומים בלבד.
מוקדם יותר עודכן כי כהן צפוי להשתחרר למעצר בית במסגרת חקירת הרצח, אך במשטרה הדגישו כי החקירה נמשכת.
◼️ חדשות חולון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








