כ־15 בני אדם טופלו במהלך הילולת הצדיק משטפנשט זיע"א, שהתקיימה בבית העלמין נחלת יצחק בגבעתיים. על פי ארגון הצלה, לא נרשמו אירועים חריגים במהלך ההילולא ולא היו משתתפים שנזקקו לפינוי לבית החולים.
האירוע, שאליו הגיעו עשרות אלפי מתפללים מכל רחבי הארץ, אובטח רפואית על ידי מתנדבי הצלה החל מיום ראשון אחר הצהריים ועד חצות הלילה שבין שני לשלישי.
במסגרת ההיערכות פעלו במקום פראמדיקים וחובשים בחוליות רגליות, אמבולנס וכלים ייעודיים המותאמים למעברים הצרים בתוך בית העלמין.
מתנדב הצלה אברומי כץ, שהוביל את מבצע האבטחה, אמר: "כמידי שנה, זכינו גם השנה לאבטח רפואית את עשרות אלפי העולים לציון הקדוש ביום ההילולא, בשיתוף פעולה עם עיריית גבעתיים ומשטרת ישראל. בחסדי שמיים לא היו נפגעים שנזקקו לפינוי לבית החולים."
יו"ר הצלה, הרב אשר שלומוביץ, הודה למתנדבים ואמר כי שיתוף הפעולה עם משטרת ישראל ועיריית גבעתיים איפשר את אבטחת האירוע ואת הגעת המתפללים למקום בצורה בטוחה.
◼️ חדשות גבעתיים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









