מבזקים
מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות" רחובות נערכת לסוף שבוע סוער: חשש להצפות חסימות בכביש 461, שישפיעו על נהגים באור יהודה ויהוד מונוסון, שינויי תנועה גם ברמת גן, בני ברק ובתל אביב משאית התהפכה בכביש 25: נהג ונער נפצעו קל נפתחה ההרשמה לקייטנות חנוכה וחורף ברמלה רמלה: אצבעה של ילדה נתקעה בחלק מצעצוע וחולצה בשלום בן כ־70 נפצע בתאונת קלנועית בקריית מלאכי החל מ־4,000 שקל: עיריית אילת מציעה קטנועים למכירה חולון נערכת לגשם: המוקד העירוני זמין מסביב לשעון חשש להצפות ולשיטפונות בסוף השבוע: כבאות והצלה מתגברת כוחות פועל נפגע ממלגזה באשקלון ופונה במצב בינוני אחרי 22 שנה: באילת נחנך תיכון חדש על שם אריאל שרון בן 8 נפצע לאחר שנפל מגמל באילת טכנולוגיית SMILE להסרת משקפיים בלייזר הגיעה לבאר שבע לא רק צעדה: כל הפעילויות שמחכות לאזרחים הוותיקים בבאר שבע בנובמבר תהלוכה, מסורת ומוזיקה: כך תחגוג בת ים את חג הסיגד 34 נפגעים באירוע חומרים מסוכנים בבית ספר בירושלים: 30 מהם ילדים "אישה צנועה ורבת חסד": עדנה בכורי מיבנה הקדישה את חייה למשפחתה ולאהבת האדם אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי
פעילות כוחות להב 433 והיחידות המיוחדות במהלך גל המעצרים

הסוכן ״הנווד״ נחשף: עשרות סוחרי אמל״ח נעצרו בדרום ובמזרח ירושלים

מבצע סמוי של להב 433 הוביל לחשיפת עשרות חשודים ולסיכול עסקאות נשק וסמים, בהם לפי המשטרה גם גורמי פשיעה משמעותיים. המפכ״ל דני לוי: ״אין מקום שבו עבריינים יכולים להרגיש חסינים מפני ידה הארוכה של משטרת ישראל״
פעילות כוחות להב 433 והיחידות המיוחדות במהלך גל המעצרים

מבצע רחב היקף של להב 433 הוביל הבוקר למעצרם של עשרות חשודים בסחר באמצעי לחימה ובסמים בדרום הארץ ובמזרח ירושלים, בהם, לפי המשטרה, גם גורמי פשיעה משמעותיים. המעצרים בוצעו בתום הפעלה סמויה של סוכן שכונה במשטרה ״הנווד״, שפעל במסגרת החקירה והוביל לחשיפת החשודים ולסיכול עסקאות אמל״ח וסמים.

במבצע השתתפו כוחות מיוחדים של משטרת ישראל לצד חוקרי ולוחמי להב 433 ויחידות משטרה נוספות. עם המעבר מהשלב הסמוי לשלב הגלוי של החקירה, פשטו הכוחות על יעדים בדרום הארץ ובמזרח ירושלים ועצרו עשרות חשודים.

מפכ״ל המשטרה, רב ניצב דני לוי, התייחס הבוקר למבצע ואמר כי המעצרים ממחישים את יכולתה של המשטרה להגיע לעבריינים גם באמצעות פעילות סמויה וממושכת.

״המעצרים שבוצעו הבוקר על ידי להב 433 וכל הכוחות המיוחדים של המשטרה ממחישים פעם נוספת כי אין מקום שבו עבריינים יכולים להרגיש חסינים מפני ידה הארוכה של משטרת ישראל״, אמר המפכ״ל.

לדבריו, ״הפעלת הסוכן ׳הנווד׳, לצד פעילותם המקצועית של חוקרי ולוחמי להב 433 והיחידות השותפות, הובילה לחשיפת עשרות חשודים ולסיכול עסקאות אמל״ח וסמים״.

המפכ״ל הדגיש את הקשר שבין תפיסת כלי נשק בלתי חוקיים לבין המאבק באירועי האלימות והרצח ואמר: ״כל כלי נשק שאנחנו מורידים מהרחוב מציל חיי אדם ומונע את הרצח הבא. נמשיך לפעול בעוצמה, בגלוי ובסמוי, נגד מחוללי הפשיעה והאלימות בכל מקום שבו הם פועלים״.

החקירה נמשכת, והחשודים שנעצרו צפויים לעבור חקירה ולהיות מובאים להמשך ההליכים המשפטיים בהתאם להתפתחות החקירה.


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן