ניסיון הברחה חריג נחשף במעבר אל־ג׳יב, סמוך לירושלים, כאשר שוהה בלתי חוקי אותר כשהוא מסתתר בתוך רמקול שהונח בתא המטען של רכב.
האירוע התרחש במהלך פעילות של לוחמי מג״ב עוטף ירושלים ולוחמי המעברים. במהלך בידוק רכב שהגיע למעבר הבחינו הכוחות ברמקול שהונח בתא המטען באופן שעורר את חשדם.
בבדיקה שביצעו הלוחמים ברכב וברמקול התברר כי בתוכו מסתתר אדם. על פי ההודעה, דופן הרמקול הוסתרה מאחורי תינוק שישב בכיסא בטיחות ייעודי ברכב.
האדם שאותר בתוך הרמקול התברר כשוהה בלתי חוקי. הוא נעצר והועבר לחקירה, יחד עם נהג הרכב, החשוד כי הסיע אותו.
החקירה נמשכת.
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








