מבזקים
עסק לשטיפת רכבים בנגב נסגר ל־30 יום לאחר שנתפסו בו שני שוהים בלתי חוקיים ראשוני: תלונה בלהב 433 הוגשה נגד בכיר בעיריית נס ציונה אשקלון תתייחד עם נרצחי 7 באוקטובר ונופלי המלחמה: הטקס העירוני יתקיים מחר טרגדיה בירושלים: הולכת רגל כבת 70 נהרגה ברחוב רשב״א כך יציינו השבוע בבתי הספר ובגנים את 7 באוקטובר: טקסים, שיח רגשי וסיפורי גבורה שיבושי תנועה בכביש 461 והסביבה: עבודות הרכבת הקלה יימשכו לאורך כל השבוע באור יהודה, יהוד מונוסון וסביון שבועיים לפני 7 באוקטובר היא חיבקה את ליאור בפעם האחרונה: "לא ידענו שזו תהיה פרידה" יותר מ – 1,000 מנהיגים מ – 117 מדינות יגיעו לירושלים לציון שלוש שנים ל – 7 באוקטובר תשעה נעצרו בעקבות אירוע ירי באשקלון – המשטרה תבקש להאריך את מעצרם הציל שתי נשים בנובה: בן שדה ממיתר סיפר לתלמידי באר שבע על הרגעים תחת אש מחר בקריית גת: טקס הזיכרון העירוני לחללי מלחמת חרבות ברזל חשד לעבירות מין בבת 14 בחולון: בן 20 נעצר ומעצרו הוארך המשטרה פיזרה בנגב אירוע שתוכנן לכבוד אסיר ביטחוני משוחרר היום ברמלה: אליצור פותחת עונה בבית מול מכבי חיפה – הכניסה חופשית בעוד 10 ימים ההנחות נגמרות: מה יקרה ל״סל של ישראל״ בסניפי קרפור בערי האזור? מהיום: חונים בחינם בראשון לציון ונוסעים לתל אביב בלי הפקקים – אבל יש קאץ׳ 10 גנים בגדרה נקראו על שם נופלים ונרצחים – ולכל אחד נוצר איור שמספר את סיפורו אילת: רוכב קורקינט חשמלי בן 48 נפצע בשדרות התמרים – מצבו בינוני באר יעקב נערכת לחורף של הצגות: "אנדרסן וספר האגדות" ו"אליסה בארץ הנפלאות" מגיעות לעיר אשדוד מתחדשת – אבל הנתון חושף מה באמת מניע את הבנייה בעיר?

133 גרם קריסטל, אקדח איירסופט ואגרופן אותרו בדירה באשקלון; שני גברים ואישה נעצרו

בפעילות יזומה של המשטרה בבית וברכב באשקלון נתפסו חומר החשוד כסם מסוכן, אמצעי תקיפה ו־8,700 שקל במזומן. שני גברים ואישה, תושבי העיר, עוכבו לחקירה.

חיפוש יזום של בלשי תחנת אשקלון הוביל לתפיסה של כמות גדולה של חומר החשוד כסם מסוכן מסוג קריסטל, לצד אקדח איירסופט, אגרופן ואלפי שקלים במזומן.

הפעילות נערכה במסגרת המאבק המשטרתי בעבירות סמים ובהחזקת אמצעי תקיפה. הבלשים ביצעו חיפוש בבית וברכב בעיר, ובמהלכו אותר חומר החשוד כקריסטל במשקל של כ־133.9 גרם ברוטו.

לצד החומר נתפסו גם אקדח איירסופט, אגרופן וסכום של כ־8,700 שקל במזומן.

בעקבות הממצאים עיכבו השוטרים לחקירה שלושה תושבי אשקלון – שני גברים ואישה. בשלב זה לא נמסר אם מי מהם נעצר בהמשך או אילו עבירות מיוחסות לכל אחד מהמעורבים.

במשטרה מסרו כי הפעילות היא חלק ממאמץ מתמשך נגד גורמים החשודים בעבירות סמים ובהחזקת אמצעי תקיפה, וכי תפיסת החומרים, הציוד והכסף תיבחן במסגרת המשך החקירה.

החקירה נמשכת.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן
דילוג לתוכן