שלוש גניבות קטנועים במוקדי בילוי וקניות בתל אביב הסתיימו בכתב אישום נגד תושב העיר בן 35, לאחר שבמקרה האחרון הוא נתפס, על פי המשטרה, כשהוא רוכב על הקטנוע שנגנב דקות קודם לכן.
החקירה התנהלה בחודשים האחרונים בתחנת לב תל אביב במרחב ירקון, בעקבות מספר אירועים שהתרחשו במועדים שונים בעיר.
על פי כתב האישום, המקרה הראשון התרחש ב־18 ביוני, אז נגנב קטנוע השייך לשליח לאחר שהחנה אותו בסמוך למסעדה ברחוב נחלת יצחק.
שלושה ימים לאחר מכן, ב־21 ביוני, אירעה גניבה נוספת באותו רחוב. על פי המשטרה, קטנוע שחנה ברחוב נחלת יצחק בשעות הצהריים נגנב אף הוא.
המקרה השלישי התרחש ב־14 באוגוסט, והפעם הסתיים במעצר. קטנוע ייחודי מסוג וספה נגנב מרחבת בריכת גורדון, סמוך לחוף הים בתל אביב.
זמן קצר לאחר הגניבה אותר החשוד ברחוב אלנבי, כשהוא רוכב, על פי החשד, על אותה וספה שנגנבה דקות קודם לכן. השוטרים עצרו אותו והוא הועבר לחקירה בתחנת לב תל אביב.
במהלך החקירה אספו החוקרים ראיות שלטענת המשטרה קשרו את החשוד גם לשני מקרי הגניבה הקודמים.
שלושת בעלי הקטנועים זומנו לתחנת המשטרה, והרכוש שנגנב הושב להם.
מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת, ואתמול הגישה יחידת התביעות של מחוז תל אביב כתב אישום המייחס לו שלושה מקרים של גניבת קטנועים. במקביל ביקשה המשטרה מבית המשפט להורות על מעצרו עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









