שוטרי תחנת אשדוד עצרו תושב באר יעקב בן 55 בחשד להצתת רכב בעיר, באירוע שלפי החשד התרחש לאחר שהגיע לבית החולים באשדוד ולא היה שבע רצון מהטיפול שקיבל.
החקירה נפתחה אתמול בעקבות דיווח שהתקבל במוקד המשטרה על רכב שהוצת בעיר. כוחות משטרה שהגיעו למקום החלו לאסוף ממצאים ולבצע פעולות חקירה במטרה לזהות את החשוד ולברר את נסיבות האירוע.
מהחקירה הראשונית עלה, על פי המשטרה, כי החשוד הגיע קודם לכן לבית החולים בעיר. לטענת המשטרה, לאחר שלא היה שבע רצון מהטיפול שקיבל, הוא עזב את המקום ובהמשך הצית רכב סמוך לבית החולים.
במסגרת החקירה אותר החשוד על ידי שוטרי תחנת אשדוד, נעצר והועבר לחקירה בתחנה.
היום הוא צפוי להיות מובא בפני בית המשפט, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו. החקירה נמשכת.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










