לקראת תקופת החגים, שהיא גם תקופת הנסיעות הגדולה של השנה, משיקה דור אלון, קבוצת האנרגיה, הקמעונאות והנדל"ן, הטבה שנועדה להפוך את העצירה בדרך למרעננת ומשתלמת יותר: קפה קר באלונית במחיר של שקל אחד בלבד, בכל תדלוק של 25 ליטר ומעלה במתחמי התדלוק של דור אלון.
ההטבה מצטרפת למהלכים שמובילה הקבוצה במטרה להעניק ללקוחותיה ערך גם מעבר לחוויית הקנייה, באמצעות הטבות ושיתופי פעולה המשתלבים בחיי היום-יום. תפיסה זו מקבלת חיזוק גם ממדד מרקטסט לחוויית הלקוח לשנת 2026, שבו אלונית של דור אלון הובילה בשביעות הרצון הכללית מבין רשתות חנויות הנוחות הגדולות.
הפעם מתמקדת דור אלון באחד הרגעים המזוהים ביותר עם הנסיעה הישראלית בקיץ ובתקופת החגים – העצירה להתרעננות בדרך. במחיר סמלי של שקל, מבקשת דור אלון להוסיף לנסיעה מחווה קטנה אך מורגשת: קפה קר שילווה את הלקוחות בדרך לטיול, לארוחת החג או למפגש המשפחתי הבא.
בתוקף בין 1.9-4.10.26 ו/או עד גמר המלאי, המוקדם מביניהם, בכפוף לתדלוק של 25 ליטר ומעלה
הרשת רשאית לשנות את תנאי המבצע או להפסיקו בכל עת. בכפוף לתקנון.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









