מערכת החינוך בבת ים מתחדשת בשנת הלימודים החדשה עם עשרה מינויים לתפקידי ניהול בבתי ספר ובמוסדות חינוך ברחבי העיר.
בעיריית בת ים מציינים כי המהלך הוא חלק ממדיניות לקידום מנהיגות חינוכית מתוך המערכת העירונית, תוך מתן עדיפות לאנשי חינוך בעלי ניסיון והיכרות עמוקה עם בתי הספר, הצוותים והקהילות שבהן הם פועלים.
בבית הספר יצחק שדה נכנס לתפקיד המנהל אוראל מהצרי-לב, ובבית הספר גורדון מונה קובי ברו למנהל.
ולריה פטרוטיק מונתה למנהלת השש-שנתי רמות, ואילו קורין שירה בכר נכנסה לתפקיד מנהלת חטיבת הביניים מלטון.
אירית שוקרון מונתה למנהלת בית הספר שחר, וגלעד שמילוביץ ינהל את חטיבת הביניים דרכא החדשה.
ליז גדישה מונתה למנהלת ברנקו וייס, ואביבה איטח תנהל את בית הספר שירה החדשה.
מיכאל מואטי נכנס לתפקיד מנהל דרכא המר, וטלי אנגלברג מונתה למנהלת אורט רמת יוסף.
בעירייה מדגישים כי קידום מנהלים מתוך המערכת המקומית נועד לחזק את הרצף הניהולי ואת ההיכרות עם האתגרים והצרכים של התלמידים והצוותים בעיר.
עוד נמסר כי המנהלות והמנהלים החדשים נכנסים לתפקיד בתקופה שבה מערכת החינוך נדרשת להמשיך להתמודד עם אתגרי פדגוגיה, אקלים בית ספרי, שילוב טכנולוגיות וחיזוק הקשר עם הקהילה.
עיריית בת ים בירכה את המנהלות והמנהלים החדשים ואיחלה להם הצלחה עם כניסתם לתפקיד.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









