הפועל מרמורק תארח מחר (שישי) את אור יהודה בשעה 13:15 באצטדיון האצטוני. מרמורק מגיעים לאחר שהביסו 4:0 את יבנה החלשה, ורוצים הפעם לקחת נקודות מקבוצה שנחשבת כמוקש רציני. מנגד, אור יהודה מגיעים לאחר תצוגה מול שעריים (3:0), ולא יתנו לחבר'ה מרחובות חיים קלים.

אסי דומב יגיע למשחק אם הרכש החדש, ניר שרון. החלוץ שנחשב לשם חם לאחר שהגיע מנס ציונה שבליגת העל, עמה לא צלח כל כך, ירצה להרגיע את מצב רוחו של דומב במעט. שרון, נכנס לשם חם בליגות הנמוכות כשיחק שנתיים בהפועל ר"ג וחזר לקבוצת נעוריו (נס ציונה) בליגה הלאומית איתה עלה לליגת העל עם 8 כיבושים.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











