מבזקים
חשש לחייו של בן 44 מאשדוד רוכב אופנוע כבן 40 נפצע קשה בתאונה בחולון ירידי החגים מגיעים עד לשכונות בראש העין – אלה התאריכים והמוקדים מה יקרה במערכת החינוך באור יהודה? ראש העיר והצוות המקצועי עונים לפני שהשעון המעורר חוזר: האירוע שמחכה למשפחות המשרתים בבאר יעקב מרוץ, מוזיקה ומסיבה: האירוע הגדול שחוזר לבאר שבע הפסטיבל ופארק האקסטרים: פתח תקווה מתכוננת לסתיו ההפתעה של "בירה באגם 3": בר צברי מגיע לאקו-פארק אשקלון רמלה: טורנירי הקיץ לנוער יוצאים לדרך – ויש גם פרסים לזוכים כוכבי הרשת מגיעים למופע YouStars בהיכל התרבות בקריית גת רהט: אמצעי לחימה הוסלקו בארגז חול בגן ילדים – חשוד נעצר החל מיום ראשון: כך תוכלו לקבל החזר על מנויי התחבורה הציבורית נהגים ברחובות, שימו לב: רחוב המדע ייחסם בארבעה לילות רמת גן: משאית פגעה בכבלי חשמל וגרמה להפלת עמוד תושבי רמלה תרמו, הילדים קיבלו: כך נחתם מיזם "תיק לכל תלמיד" סמוטריץ' מציג תוכנית להפחתת ימי המילואים: היעד – 30 ימים בשנה המשטרה מזהירה לקראת שבת: חשש לשיטפונות – אלה האזורים שבהם מומלץ להימנע מטיולים רחובות: גבר כבן 60 נחנק במהלך האוכל – מצבו קשה דירה בנתניה נחשפה: זה מה שלטענת המשטרה פעל בתוכה אזהרה חריגה של משרד הבריאות: אל תשתו את המים האלה

עמרי כספי על קובי בריאנט: "טרגדיה שאין כדוגמתה"

כידוע אמש, עולם הספורט חווה את אחד הרגעים הקשים. קובי בראינט, שנחשב לאליל של מעריצי הכדורסל ועם 5 זכיות בקבוצת הלייקרס, נהרג בהתרסקות מסוק באיזור לוס אנג'לס, בזמן שהיה בדרכו לאימון של האקדמיה שהקים. ג'יאנה בת ה-13 הייתה בין תשעת ההרוגים.

עמרי כספי, באותה תקופה שיחק בסקרמנטו ב-2009, שם שיחק לראשונה מול בריאנט בלייקרס. בריאנט קלע 38 נקודות. באותו משחק ניצחו הלייקרס 112-103. כספי ששמע את הבשורה, הספיד את בריאנט, והתקשה מאוד לעכל את רוע הגזירה: "שוק, הלם. זו טרגדיה שאין כדוגמתה. אין לי מילים לתאר את מה שעובר בי. קובי היה מגדולי ספורטאי העולם, דמות להערכה בלתי רגילה. עבורי ככדורסלן, הוא גילם את כל היופי שבספורט. העבודה הקשה שלו והרצון לנצח דחפו אותו מעבר לכל גבולות ההיגיון. קובי היה קסם אחד גדול על הפרקט, אבל הוא לגמרי לא נתלה בזה, אלא המשיך לעבוד כדי להיות מה שהוא. קודם באימונים, ואז במגרש, והכל בצורה בלתי רגילה. המטרה, תמיד, הייתה להיות טוב יותר, חזק יותר ואיכותי יותר. קובי היה למעשה יורש העצר של מייקל ג׳ורדן והדבר הכי קרוב למייקל בעולם הכדורסל, מעמד שעד שקובי הגיע נראה לא הגיוני. בכלל, לקחת על עצמך את הדבר הזה שנקרא 'הכי קרוב לג'ורדiן', להיכנס לאיזושהי תחרות עם השחקן הגדול בהיסטוריה, יכול להיות אתגר גדול מדי לכל שחקן כדורסל. קובי עמד בזה.

הוא היה ווינר עצום, שחקן שתמיד יכול לנצח את המשחק, בכל רגע נתון, ולא משנה מה היה לפני כן. באחד המשחקים ששיחקתי נגדו, הוא שיחק בהילוך שני, ואני זוכר שמישהו בקבוצה אמר לי "עמרי אל תרגיזו אותו, שלא יתעורר, כי אחרת חבל לכם על הזמן". כספי הוסיף: "לא אשכח את הסל המנצח שקלע נגדנו בסטייפלס סנטר ב־1 בינואר 2010, ממש ליד הספסל שלנו. כזה הוא היה, ווינר שאין שני לו. לחשוב על אשתו והמשפחה במצב כזה זה דבר בלתי נתפס. איזה אסון. התגלמות היופי של הספורט הלך לעולמו. נתגעגע מאוד".

צילומים: פייסבוק עמרי כספי.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן