מבזקים
אחת מכל ארבע בנפת רחובות לא עומדת במדד הממוגרפיה – ובאירוע המרכזי של העיר לא נמסר על בדיקות החשד: מכרו נשק למחבל שביצע את הפיגוע בבאר שבע – שלושה נאשמים מ-06:00 בבוקר: החסימות שיסגרו את סביון לתנועת כלי רכב יש לכם חוב בדיור הציבורי? זה המתווה שיכול למחוק עד מחצית ממנו עבודות המטרונית ברחובות: אלה הרחובות שייחסמו לתנועה בשבוע הבא מה שלא רואים עדיין מרגישים: בגדרה מדברים עם תלמידים על בריאות הנפש החל מ-16:00: הצירים שעלולים להיחסם באזור בני ברק חשש כבד לחייה של בת 18 מחולון גשר שלישי לעיר היין: העבודות על החיבור החדש באשקלון יצאו לדרך "שכונת חיים" חוזרת לבמה: הקלאסיקה הישראלית מגיעה לנס ציונה ולגני תקווה בן 30 נפצע באורח בינוני באירוע אלימות בלוד חילופי הנהלה ב-HIT: פרופ' רפאל ברכאן ימונה לנשיא המכון הטכנולוגי חולון 737 דירות חדשות בדרך: הפרויקט הגדול שמתחיל להתממש בבאר שבע לעיני ילדיה ובהיריון מתקדם: 22, 17 ו – 15 שנות מאסר בפרשת רצח איה אבו חג׳אג׳ בלוד לקראת החורף: עיריית נתניה מנקה כ – 10,000 קולטנים ומתקינה 100 כלובי ניקוז יחידת אופנועים חמושה חדשה החלה לפעול בנתניה – גם סביב מוסדות החינוך רימון רסס הושלך לעבר בית בקריית גת: נגרם נזק ונפגעו בלוני גז הקיץ עוד לא נגמר באשקלון: עונת הרחצה הוארכה עד 10 בנובמבר גאווה לקריית אונו: ד״ר שי קרונטל מונה לסגן נשיא פדרציית הבאלינט הבינלאומית בני 10 – 12 חשודים בוונדליזם בחולון: ניפצו שמשות של 7 אוטובוסים באמצעות פטישי חירום

גשר שלישי לעיר היין: העבודות על החיבור החדש באשקלון יצאו לדרך

עבודות להקמת גשר חדש שיחבר את שכונת עיר היין באשקלון לציר אריאל שרון–יצחק שמיר יצאו לאחרונה לדרך.

עבודות להקמת גשר חדש שיחבר את שכונת עיר היין באשקלון לציר אריאל שרון–יצחק שמיר יצאו לאחרונה לדרך. מדובר בגשר השלישי שמוקם כחלק ממערך החיבורים התחבורתיים של השכונה, לצד גשר האמפורות שכבר הושלם ונפתח לתנועה וגשר קדש שנמצא בשלבי ביצוע.

הגשר החדש צפוי להיות באורך של כחצי קילומטר ויכלול שני נתיבי נסיעה לכל כיוון, עם הפרדה בין כיווני התנועה. בנוסף מתוכננים בו שבילים ייעודיים לרוכבי אופניים, מדרכות להולכי רגל ועבודות פיתוח נופי בסביבתו.

שלושת הגשרים נועדו להרחיב את אפשרויות הגישה אל שכונת עיר היין וממנה ולחבר אותה לצירי התנועה המרכזיים וליתר חלקי אשקלון. בעירייה מציינים כי התשתיות צפויות לתת מענה לגידול באוכלוסיית השכונה ולשפר את הנגישות עבור נהגים, הולכי רגל ורוכבי אופניים.

ראש העיר אשקלון, תומר גלאם, אמר: "אנחנו ממשיכים לקדם במקביל את החיבורים התחבורתיים של עיר היין ולתת מענה להתפתחות המשמעותית של השכונה. אחרי שחנכנו את גשר האמפורות, העבודות בגשר קדש כבר בעיצומן וכעת אנחנו יוצאים לביצוע של הגשר השלישי. שלושת הגשרים יחד ייצרו מערך חיבורים רחב ונגיש יותר, יחזקו את הקישוריות של השכונה לצירים המרכזיים וישפרו את הנגישות אליה וממנה. נמשיך להשקיע בתשתיות התחבורה ולהתאים אותן לצמיחה ולהתפתחות של אשקלון."

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלדד עובדיה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן
דילוג לתוכן