מבזקים
כשבוע וחצי אחרי פיגוע הדקירה: נהרסו מבנים סמוך לחוות ״דרך אברהם״ ביהודה ושומרון בן 54 מיהודה ושומרון נעצר בחשד להסתה ברשת נגד מדינת ישראל אזהרה לציבור: אם יש לכם את דוד החשמל הזה – הפסיקו להתעלם ובדקו אותו מיד פסטיבל "בירה באגם" חוזר: נינט טייב, נטע ברזילי ומושיק עפיה יופיעו באקו פארק אשקלון שלושה רובי M16, מחסניות ותחמושת אותרו במתחם מגורים ברהט – שני חשודים נעצרו נחנכה תחנת הכיבוי החדשה ביבנה: "תשפר את המענה המבצעי לתושבי העיר והאזור" שעות לפני הפתיחה: תערוכת קריקטורות על גיוס החרדים הושחתה בפסטיבל אנימיקס בתל אביב גבעת שמואל מרחיבה את השירות לצעירים: מרכז הצעירים עובר למשכן חדש בנימין | בן 21 נהרג בהתהפכות טרקטורון סמוך לנווה ארז רוכב אופנוע מאופקים נפצע קשה במהלך רכיבה משרד הבריאות אישר פתיחה חלקית של חדרי הניתוח בבית החולים "מדיקה רפאל" בתל אביב רוכב קורקינט חשמלי נפצע קשה בתאונה עצמית באופקים בן 70 התמוטט בתחנת אוטובוס בירושלים – חייו ניצלו לאחר פעולות החייאה פנינה גרין נבחרה לנהל את בית הספר עיר היין באשקלון מרינת אשקלון משנה פנים: תוכנית ענק לשיפור השירות והביטחון הבמה מחכה לדור הבא: הלהקות של גבעתיים פותחות עונה חדשה אחרי 30 שנה: "הדרי רחובות" עוברת למשכן חדש ומרחיבה פעילות ירושלים: כתב אישום נגד "סבא אליעזר" – מואשם בעבירות מין בשלושה ילדים שינויים משמעותיים בתנועה ברחובות: הרחוב המרכזי ייסגר מהשבוע אשדוד: פרץ למרכול, ניסה להימלט ותקף שוטרים – שני בלשים נפצעו קל

יו״ר כחול לבן, בני גנץ יורה חזרה: ״נתניהו רוצה להפוך את עצמו מראש ממשלה לראיס״

יו״ר כחול לבן, רא"ל (במיל') ח"כ בני גנץ: "נתניהו רוצה להפוך את עצמו מראש ממשלה לראיס- זה לא הזמן למפלגות קטנות".

גנץ אמר: ״אנחנו בשעה קריטית לדמוקרטיה ואנשים חייבים להתעורר. עלול להיות פה ראש ממשלה שהוא ארדואן בנוסח הישראלי, שפועל למען עצמו. מדינת ישראל צריכה ראש ממשלה ולא ראיס.
אם נתניהו ינצח, המשפט קודם כל ידחה- ימצאו את הסיבה. בתקופת הדחייה, ימציאו חוק שיגרום לנתניהו להימלט מבית המשפט וכדי שלא יבטלו את החוק הזה יביאו פסקת התגברות. זו התוכנית.
אנחנו חייבים שכחול לבן תהיה המפלגה הגדולה ביותר. רק ממשלה בהובלת כחול לבן תוכל לייצר ממשלת אחדות שתפסיק את המריבות אחד עם השני, ושנתחיל לחיות אחד עם השני. לטפל בחינוך, ברווחה, ברפואה הציבורית ובשחיתות הציבורית".

גנץ התייחס לסוגיית התחבורה בשבת ואמר: "אני אדם שומר מסורת ובעד קדושת השבת, ואני לא רוצה להפריע לאף אחד שהשבת חשובה לו ברמה ההלכתית. אנחנו רוצים להישען על הרשויות המקומיות. אם לא נהיה גדולים ולא נוכל להוביל את הממשלה, נאבד את היכולת לאפשר לאנשים לחיות אחד ליד השני בכבוד ותהיה כפייה דתית. שמעתי שסמוטריץ' מדבר שהוא מבטל את מיזמי התחבורה בשבת בשקט כבר היום".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן