מבזקים
ממחסן קטן באופקים לחנות אונליין, ובדרך גם מילואים: הסיפור שמאחורי ״רותן״ תאונת דרכים בכביש 35 סמוך לברכיה: חמישה פצועים פונו לברזילי אזהרת משרד הבריאות: אל תאכלו את האגוזים, הפיצוחים והפירות היבשים האלה הולך רגל ורוכב אופנוע נפצעו קשה בתאונה בצומת רכבת ראש העין צפון שני פצועים קל בתאונה ברחוב ז׳בוטינסקי בקריית מלאכי אסון במתחם הבורסה ברמת גן: פועל בן 30 נהרג בקריסת מנוף ממשאית שריפת ענק ביער בן שמן: כ – 400 מטיילים פונו, כבישים מרכזיים נחסמו אירוע אלימות קשה באשקלון: בן 56 נפצע בראשו, חשוד נעצר אסון עבודה בהרצליה: פועל מהודו נהרג לאחר שמתכת נפלה ממנוף התפתחות בפרשת כוכב ״האח הגדול״ מחולון: שוחרר למעצר בית בתוך רכב סיור צה״לי בעזה: גשש מילואים מהנגב נעצר בחשד לניסיון הברחת 10 ק״ג סמים כביש 90 נפתח בין צומת הלידו לנווה זוהר; הקטע לצומת הערבה עדיין חסום צה״ל: חוסלו שלושה מפקדי חמאס, בהם שניים שהשתתפו בטבח 7 באוקטובר לאחר ספירת 88.8% מהקלפיות באשקלון: הליכוד מוביל עם 39.4% לאחר ספירת 88.1% מהקלפיות באשדוד: הליכוד מוביל, ישראל ביתנו שנייה אילת של שתי מערכות בחירות: ברובע 8 הצביעו 67%, בערבה רק 41% 44,264 מצביעים ברמלה – לאחר ספירת 60% מהקלפיות: הליכוד מוביל עם 37.9% 74.6% הצבעה באופקים: רמת השקד בראש; הליכוד מוביל עם 46.1% מהקולות 111,632 מצביעים בחולון: הליכוד מוביל עם 32.6%, ישר שנייה עם 20.1% בדימונה: הליכוד מוביל עם 54.1% מהקולות; עלייה בשיעור ההצבעה בעיר

משרד הבריאות בקריסה: אי דיוקים בנוגע לחולת הקורונה ששהתה במזכרת בתיה

נוכח אי הדיוקים בין שתי הודעות משרד הבריאות בנוגע לאישה אשר שהתה באירוע שהתקיים בחג הפורים במזכרת בתיה, עדיין לא ברור האם  המשתתפים באירוע אמורים להיכנס לבידוד, זאת בדומה לאירוע שהתרחש עם חולה הקורונה אשר שהה במשחק הכדורדל באצטדיון בלומפילד והוחלט לשלוח לבידוד רק את יושבי שער 8 בו שהה.

לפי גורמים במועצה, "בסוף צריך לומר את העובדות, אי אפשר להכניס 1400 איש ועוד עשרות עובדים ומתנדבים לבידוד מבלי לדעת את העובדות. משרד הבריאות נדרש לתת מענה לשאלות, בין היתר בסוגיית המרחק בין מקום הישיבה של החולה לבין המשתתפים באירוע. כמו כן קיימת סתירה בין השעות שנמסרו תחילה על שעת שהותה (בהתחלה אמרו בין 11:45-12:30, לאחר מכן הודיעו כי שהתה במקום בין 10:30-11:30 ובהודעה הרשמית 11:45-12:00)

במועצה מתעקשים "אין לנו אף חולה מדווח במזכרת בתיה, ואין צורך להלחיץ מאות משפחות בנושא זה. עוד יצוין כי בשל הבלבול החוזר והנשנה של הנתונים המפורסמים. ראש המועצה גבי גאון מקיים שיח עם משרד הבריאות בכדי לדייק את המידע וההנחיות בנושא זה – ואלה יפורסמו בהמשך.

פנינו אל משרד הבריאות לקבל תגובה – אולם טרם נענינו. גורם בכיר במשרד הבריאות שיתף: "אנחנו בקריסה ולא מסוגלים לעמוד בעומס".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מזכרת בתיה

לחצו כאן
דילוג לתוכן