אמיר ירון, שועל ותיק בפוליטיקה המקומית, התייחס לפירוק של בני גנץ ויאיר לפיד וכמובן להצטרפותו של גנץ לממשלת אחדות עם בנימין נתניהו, במיוחד כעת, בצל הקורונה. "קשה לאנשי יש עתיד לקבל את המציאות הפוליטית החדשה", ציין. "הם התנהלו נכון במהלך השנה האחרונה, שמו את עולם הערכים שלהם כאלטרנטיבה לשלטון הליכוד ולא במקרה הצביעו עבורם מעל מיליון מצביעים, אך ברגע הקריטי לא קראו נכון את המפה, משבר הקורונה חלחל גם לשדה הפוליטי – יאיר לפיד לא קלט את זה, כנראה שהעריך לא נכון את משמעות הקורונה מתוך תקוה שהמשבר יעבור מהר, ולא היא!".

"את שלא הבינו יאיר לפיד ויעלון קלטו גנץ ואשכנזי שראו לנגד עיניהם סקרים מאוד לא מחמיאים לכחול לבן, ולא פחות מכך הבינו את משב הרוח הלאומי, ומכאן ועד הקמת הממשלה החדשה המרחק היה קצר! ותאמינו לי לא משנה איך יקראו לממשלה, אחדות או חירום, רק שיקבלו החלטות ראויות! אחרי שנה שלמה של בחירות הגיעה השעה לנהל נכון את המדינה, זה צו השעה!".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











