מועצת באר יעקב בראשות ניסים גוזלן, בצעד קריטי עבור הורי הילדים לאחר שגייסו כ-100 סייעות מגני הילדים לטובת פתיחת הגנים מחר. הניסיון לאפשרות האחת, של פתיחת כל הגנים בשיתוף הורה מתנדב, לא צלחה לאור מיעוט מתנדבים.
לאור כך, החליט גוזלן לקיים את האפשרות השנייה ובכך לפתוח מחר כ-50 מסגרות, של ילדי גני הטרום טרום חובה וטרום החובה. הודעות פרטניות יועברו לכל גן במהלך הדקות הקרובות.
לדברי גוזלן: "חשוב לציין שלאורך כל הדרך, מה שהנחה אותנו הוא שמירה על בריאותם של הילדים והצוותים ואי שבירה של קפסולות עליהן הקפדנו רבות הן בחלוקת הגן, בחיטוי ובהנחיות משרד הבריאות. אני מבקש להודות לצוותי הסייעות שהסכימו להגיע מחר ולמחלקת גני הילדים על העבודה עד לשעה זו".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









