מבזקים
עכשיו זה רשמי: תיסלם והדג נחש יופיעו באוקטוברפסט של פתח תקווה – כרטיס ב – 19 שקל סיוע באיתור נעדר בסיכון: ליאם סאלם בן ה – 9 מאשקלון נראה לאחרונה בכפר סבא דימונה תתייחד עם חללי 7 באוקטובר והמלחמה: הטקס העירוני יתקיים מחר רמלה זוכרת את 7 באוקטובר: שני אירועי זיכרון יתקיימו מחר בעיר חינם באשקלון: ארבעה מפגשים לצעירים אחרי צבא ולמילואימניקים על עבודה, לימודים, זכויות וכסף שלוש שנים ל – 7 באוקטובר: צה״ל השיק אתר חדש עם סיפורי הקרבות מהמלחמה שריפה במספר בתים ברמת גן: חשד לפיצוץ בלוני גז ברחוב אלוף דוד חשד לאבולה בישראל: אדם ששב מקונגו פיתח חום והועבר לבידוד בשיבא עד 2 מיליון שקל לעסק שנפגע מפרוטקשן: רשות המסים פתחה מסלול פיצויים חדש כפר סבא, דימונה, להבים ורמת השרון ברשימה: 17 ועדות טרם השלימו סקר עבירות בנייה כנדרש בחוק הקדיש את חייו להצלת אחרים: מוניר סיאם מירושלים נפטר בגיל 51 חשודים מחולון ובת ים נעצרו בחשד שתקפו אב לעיני בנו הקטן בשוהם היצירות שנולדו אחרי 7 באוקטובר הופכות לספר: ״קיר תגובה״ יושק ביבנה פתח תקווה: בן 64 אותר בביתו מספר ימים לאחר מותו מהלילה בחצות: מחיר הדלק יורד בחצי שקל לליטר נתניהו בבסיס חיל הים באשדוד: ״לא ניתן לאיים על המרחב הימי״; פורר תקף: ״איפה היית בשלוש השנים האחרונות?״ – ומה עם אילת? שלושה נעצרו בחשד לתקיפה חמורה בהרצליה – הקורבן מת מפצעיו בבית החולים שיא חדש בפסטיבל בירושלים: יותר מ-10 אלף משתתפים והגינה שחזרה לקהילה ניידת ממוגרפיה הגיעה לאור יהודה: כ-70 נשים נבדקו במסגרת חודש המודעות לסרטן השד נס ציונה תתייחד עם הנופלים והנרצחים: הטקס העירוני יתקיים מחר

צהרוני החברה העירונית שבו לפעול; איציק עובדיה: ״משמח לחזור לשגרה״

היום, יום שני (18.5), חזרה פעילות הצהרונים של החברה העירונית רחובות בבתי הספר לכ-1600 ילדים מכיתות א'-ב' תושבי העיר.

אחרי שבוע של עבודה מאומצת, התאימו את השטח להנחיות משרד הבריאות ולמתווה החדש לפתיחת הצהרונים במסגרתו, יש להקפיד על פתיחת קבוצה של מינימום 7 משתתפים, שמירה על קבוצת ילדים מכיתות האם, שיבוץ צוות חינוכי לכל כיתה הכולל החזרת עובדים מחל"ת וקליטת עובדים חדשים על פי הצורך, חידוד נהלי עבודה בשגרת הקורונה לכלל העובדים, מתן הזנה לילדים בחמגשיות אישיות, אספקת חומרי היגיינה וניקיון לכל כיתה בכל בית ספר ובניית תוכנית עבודה המותאמת לתקופה יחד עם הרכזים. בחברה העירונית ממתינים לתשובת משרד הבריאות לעניין התרת הדרישה לשמירה על כיתה גרעינית וזאת כדי לאפשר מענה לכ-500 תלמידים נוספים.
ילדי כיתות ג' אינם חלק מהמתווה אך בחברה העירונית מתכוננים לקליטתם על מנת שיתחילו בפעילות ברגע שיהיה האישור לכך. כמו כן, החברה העירונית הודיעה כי תאפשר ביטול רישום למסגרת הצהרון כתוצאה ממשבר הקורונה, עד ליום רביעי ה-20.5 בשעה 16:00. לאחר מועד זה לא יאושרו ביטולים.
לדברי איציק עובדיה, מנכ"ל החברה העירונית רחובות: "משמח לשוב לשגרה. אני בטוח שגם הילדים חשים וצמאים למסגרות החינוכיות שיספקו מעטפת מהנה ומעשירה כמו לפני תקופת המשבר. אני מודה למנהלות ומנהלי בתי הספר ולאגף החינוך על התמיכה המקצועית, להנהגת ההורים העירונית על שיתוף הפעולה, ולכל העוסקים במלאכה שדאגו להתאים את המסגרות לצרכים החדשים".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן